öltöny betyár VV6 VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV6 fináléjában VV Dávid egy nagyon feltűnő öltönyt viselt, ami tele volt nagybajszú betyárokkal.Az exvillalakó imádja az extravagáns ruházatot, és már a beköltözésekor is stílusos ruhákat vitt magával.

"A letisztult, de extravagáns ruhákat álmodó divattervező barátomat megihlette, hogy én lettem a legbetyárabb betyár a villában tartott versenyen. Nem félem viselni ezeket az egyedi darabokat, úgy gondoltam, hogy a fináléra pont megfelelő szerkót választottam.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A hétköznapi életben is hordom, amikor bementem benne a belvárosba mindenki engem bámult, még hátrafelé is tekergették a fejüket az egyik autóból. Közel áll hozzám ez a stílus. Szeretném a férfiakat stílusosabb öltözködésre sarkallni, ne csak utánozzák a divatot. A vezérgondolatom: ha divatos vagy, el vagy késve. Inkább diktálom a trendet, mintsem követem" – osztotta meg velünk gondolatait Dávid.

A feltűnő öltöny nem először látható, a TV2 képernyőjén már korábban megcsodálhattuk. A tavalyi Nagy Duettben Till Attila viselte Lakatos Sándor divattervező egyedi kreációját.

Tilla a Nagy Duett színpadán 2013-ban Forrás: Facebook/A Nagy Duett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.