Jaj! Aurelio példakép lett?

Forrás: RTL 2 -
TV2 ValóVilág 6 Aurelio Big Brother ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow újabb menetét a finálé alatt hirdette meg a csatorna, az origo.hu az RTL-től úgy tudja, hogy ötezer jelentkezőnél tartanak már, pedig csak öt nap telt el a felhívás megjelenése óta. 

Alekosz különcségével, komikus lényével nyert, utána Attila keményen taktikázva vitte el a fődíjat, legutóbb Aurelio viszont ösztönből játszott, csak önmagát adta: az, hogy bárhogy lehet nyerni, nyilván sokakat jelentkezésre ösztönöz.

A műsor végetértével máris létrejött egy Facebook-csoport, Kapjon szerepet a VV7-ben Aurelio néven, akik szívesen látnák az ősszel a képernyőn a hatodik széria nyertesét: pédául a BeleValóVilág műsorvezetőjeként.

Forrás: RTL 2

A TV2 ugyanakkor épp a napokban közölte, hogy feltámasztja a 2003-ban kimúlt Big Brothert, a klasszikus realityben több újdonság lesz, és várhatóan a SuperTV2-n fut majd, szintén 2014 őszén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.