Vége Sarka Kata és Vajna Timi együttműködésének

Sarka Kata Miss Universe Hungary barátnő vállalkozás Osvárt Andrea Andy Vajna elmaradás Miss World Hungary Hajdú Péter Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónapja még örömmel mesélte Kata és Timi, hogy üzlettársak lesznek és együtt dolgoznak majd a szépségkirálynő-választásokon. A közös tervek azonban dugába dőltek. 

Tavaly még együtt utazott a Hajdú és Vajna házaspár Moszkvába a Miss Universe 2013 versenyére. Utána a lányok közös vállalkozásba kezdtek és terveket szőttek, hogy a 2014-es szépségkirálynő-választást közösen szervezik. Timi azonban olyan elfoglalt volt az utóbbi időben, és annyit utazott férjével, Andy Vajnával, hogy nem tudott 100%-osan helytállni. Így idén elmarad a Miss Universe Hungary, amire 10 éve nem volt példa. Kata a Life.hu-nak mesélt az okokról és arról, hogy barátsága Timivel hogyan alakult a történtek után.

Forrás: facebook/Vajna Tímea

„A barátságunkat nem befolyásolja a közös vállalkozás. A történtek után is jó barátnők vagyunk. Természetesen megértem, hogy Timi nagyon elfoglalt. Egy szépségverseny megrendezése sok idő és energia. Folyamatos egyeztetések, támogatókat kell szerezni. A tévében látott kétórás show-t egyéves munka előzi meg. Mivel Timi férjével, Andyvel nagyon sokat utazik, rengeteg feladata van, ezért nem tudta ellátni a Miss Universe Hungary megszervezésével járó munkákat" – magyarázta Kata és azt is hozzátette, hogy nem maradunk szépségverseny nélkül, hiszen az ő feladatkörébe tartozó Miss World Hungaryt megrendezik.

„Az M1 televízión egy hatalmas show keretén belül fogjuk kiválasztani a Miss World Hungary győztesét. Osvárt Andrea lesz a műsorvezető, látványos díszlettel és különleges show-műsorral lepjük meg a nézőket" – mesélte lelkesen Kata.

Mi a különbség?

A Miss World egy konzervatív verseny, amelynek nemzetközi döntője az angol királynő hatáskörébe tartozik. Ezért akit ide küldenek, tökéletesen kell hogy beszéljen angolul, nem lehet plasztikázva, kifinomult, elegáns, természetes szépségnek kell lennie. Aki megnyeri a versenyt, az angol királynőt kísérheti el jótékonysági rendezvényekre.

A Miss Universe amerikai szervezésű verseny, ezért sokkal lazább, modernebb és itt belefér a plasztika, nem kell különösebb nyelvtudás sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.