Felköltözött a fővárosba és összebútorozott a barátnőjével, a táncosnőként dolgozó Nikivel a Csillag születik harmonikás felfedezettje, Szabó Ádám.

Ádám viharos kapcsolata Nikivel, az Appril Project táncosnőjével révbe ért. A fiatalok, akik két éve együtt vannak, egy rövid mosolyszünet után ismét egymásra találtak az X- Faktorban, ahol hétről hétre együtt léptek fel. Niki táncosként a produkciókban, Ádám pedig énekesként.
"Két és fél hónapja összeköltöztem a párommal, Újpesten lakunk. Niki korábban is itt élt, nem hozzájuk, hanem egy albérletbe mentünk, ahol elkezdtük végre a közös életünket. Nagyon jó együtt élni, megkönnyíti az életünket, hogy együtt csinálunk mindent, és nem kell egymáshoz utazgatni, randevúkat egyeztetni" – mesélte a lila tehenes csoki "Dobd fel a napod" című rendezvényén" Ádám, akinek a naptára egész nyárra be van táblázva. Nagyon kapós a harmonikás fiú!

Forrás: Facebook/Szabó Ádám

„Nyáron legalább tíz napra szerettem volna elutazni valahová belföldön, de nem fogok időpontot találni. Minden héten több fellépésem van, amelyen apukám biztosítja a technikát, igazi családi vállalkozásként működünk. Ugyanakkor még tanulok, az egyetemen harmonikát, de kitaláltam, hogy zenetanári diplomát szeretnék. Jól kijövök a gyerekekkel, örömmel tanítanám őket harmonikázni. Sajnos ennek a hangszernek nincs akkora kultusza, mint egy gitárnak vagy egy zongorának, és drága is. Amikor a Csillag születik című produkcióban szerepeltem megnőtt az érdeklődés iránta, minden vágyam, hogy felfuttassam és menővé tegyem."