Debreczeni Zita egy kiskutyával szerette volna bővíteni a családját, végül kettő lett belőle. A fotósként dolgozó egykori modell nem bánta meg, hogy nem volt szíve otthagyni egyik fehér szőrgombócot sem.

Két kutyával és egy cicával és párjával, Kristóffal él együtt Debreczeni Zita. „Egy kutyust szerettünk volna, de kihozták a két szőrcsomót és közülük kellett volna választani. Nem tudtam, inkább mindkettőt hazahoztam. Szerencsére jól elvannak, nem unatkoznak, egész nap játszanak. Fajtatiszta máltai selyemkutyák, semmi gond nincs velük. Rajongásig szeretjük őket, és mivel ketten vannak, mindketten tudunk simogatni egyet. Kutyafüggők lettünk, ha éjszaka lefekszünk és nincsenek mellettünk az ágyban, máris keresgetjük őket.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 

Az éjszakának az a rendje, hogy az apróságok jönnek, bebújnak az ágyba, majd reggel ők ébresztenek minket. Abban a pillanatban, ha valamelyikünk megmozdul már nyalják is az arcunkat, ilyenkor ki kell őket engedni a kertbe. Ahová csak tudom viszem őket magammal, persze csak ahol tudok rájuk figyelni. Voltunk velük Sopronban pihenni egy kutyabarát szállodában, de külföldre még nem utaztunk el. A macskámmal már kijönnek, pedig ő eléggé magának való, mindenkit megkarmol, csak engem nem. Most a két kutyának köszönhetően kissé lenyugodott. Mi így öten vagyunk egy kis család .Nem tudnék választani, kutya és macska is kell az életembe" – árulta el Zita.