Debreczeni Zita: "Így öten vagyunk mi egy család"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kutya Budapest Petfest szerelem macska Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita egy kiskutyával szerette volna bővíteni a családját, végül kettő lett belőle. A fotósként dolgozó egykori modell nem bánta meg, hogy nem volt szíve otthagyni egyik fehér szőrgombócot sem.

Két kutyával és egy cicával és párjával, Kristóffal él együtt Debreczeni Zita. „Egy kutyust szerettünk volna, de kihozták a két szőrcsomót és közülük kellett volna választani. Nem tudtam, inkább mindkettőt hazahoztam. Szerencsére jól elvannak, nem unatkoznak, egész nap játszanak. Fajtatiszta máltai selyemkutyák, semmi gond nincs velük. Rajongásig szeretjük őket, és mivel ketten vannak, mindketten tudunk simogatni egyet. Kutyafüggők lettünk, ha éjszaka lefekszünk és nincsenek mellettünk az ágyban, máris keresgetjük őket.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az éjszakának az a rendje, hogy az apróságok jönnek, bebújnak az ágyba, majd reggel ők ébresztenek minket. Abban a pillanatban, ha valamelyikünk megmozdul már nyalják is az arcunkat, ilyenkor ki kell őket engedni a kertbe. Ahová csak tudom viszem őket magammal, persze csak ahol tudok rájuk figyelni. Voltunk velük Sopronban pihenni egy kutyabarát szállodában, de külföldre még nem utaztunk el. A macskámmal már kijönnek, pedig ő eléggé magának való, mindenkit megkarmol, csak engem nem. Most a két kutyának köszönhetően kissé lenyugodott. Mi így öten vagyunk egy kis család .Nem tudnék választani, kutya és macska is kell az életembe" – árulta el Zita.

Magyar kutyapuszi Cannes-banhttp://www.life.hu/kult/20140518-mundruczo-kornel-feher-isten-cimu-filmje-is-kapott-egy-jelolest-a-cannes-i-filmfesztivalon-a.htmlMundruczó Kornél Fehér Isten című filmje is kapott egy jelölést a cannes-i filmfesztiválon. A rendező azonban nem csupán a mozi színésznőjét, Psotta Zsófiát vitte magával a filmes seregszemlére, hanem egy másik szereplőt is, egy kutyát. A különleges delegáció persze nagy feltűnésnek örvendhetett.KultOrigoEgy kutya is meghódította a Mount Everestethttp://www.life.hu/news/20140429-rupee-kutyus-gazdijaval-elerte-nepalban-a-mount-everest-alaptaborat.htmlA hegymászók után Rupee kutyus is elérte az alaptábort. A cuki jószág természetesen a gazdájával indult a hegy meghódítására.News--Kutya és kis gazdája ugyanabban a fejfedőbenhttp://www.life.hu/csalad/20140415-kreativ-anyuka-fotosorozata-kutyajarol-es-kisfiarol-ugyanabban-a-fejfedoben-cuki-fotok.htmlA kutyás képeket egyszerűen nem tudjuk megunni, a babafotóknak pedig már a gondolatától is elalélunk. Mi történik, ha a kettő ötvözi egymást? Cukiság a köbön!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.