A rendőrség meghosszabbította a nyomozást Oszter Sándor balesete ügyben. Ez egyben azt is jelenti, hogy a színész addig nem vezethet, amíg le nem zárják az aktáját.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Kossuth-díjas színész egy bevásárlóközpontban a falnak és egy márványoszlopnak hajtott terepjárójával, amivel 700 ezres kárt okozott. A művész vérében 2,17 ezreléknyi alkoholt találtak. Oszter akkor azzal védekezett, hogy nem ő vezette az autóját. Jogi képviselője, Balogh Gábor panaszt tett az ügyészségen az eljárás miatt – írja a Blikk. 

Forrás: MTI/Beliczay László

„A panaszt a nyomozás határideje alatt kell elbírálnia az ügyészségnek. Ez általában harminc napot vesz igénybe" – magyarázta a lapnak Balogh Gábor. „Amúgy kaptunk egy értesítést, amelyben az áll, hogy meghosszabbították a nyomozást. Ám hogy mikorra zárulhat le az ügy, azt egyelőre nem lehet megjósolni."

Balogh megerősítette azt is, hogy Oszter egyelőre nem kaphatja vissza a vezetői engedélyét.

„Amíg le nem zárul a nyomozás, addig bevonták a jogosítványát. De ez csupán egy ideiglenes intézkedés. Ha megy valahova, megoldja tömegközlekedéssel. Legszívesebben egyébként busszal közlekedik. Ha nagyon siet vagy valami fontos elintéznivalója van, akkor pedig taxival utazik" – árulta el a jogi képviselő.