A focivébé miatt halt meg egy kínai szurkoló

Forrás: Thinkstock -
Brazília meccs halál Kína kimerültség focivébé szurkolás kialvatlanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimerültség okozta egy kínai focirajongó halálát, aki több napon keresztül szinte semmit nem aludt, hogy láthassa a labdarúgó világbajnokság mérkőzéseit.

A Sanghaj közelében élő, 25 éves férfi holttestére otthonában találtak rá, pár órával a holland-spanyol mérkőzés után. Kiderült, a férfi tévénézés közben halt meg, az orvosok szerint a kimerültség végzett vele. A 11 órás időeltolódás miatt a kínai szurkolóknak szinte semmi idejük nincs aludni, ha látni szeretnék a meccsek élő közvetítését.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A múltban több példa is volt már rá, hogy a nézők alváshiány miatt kerültek kórházba. Ráadásul nem is ez az első eset, hogy a számtalan betegség kialakulásában szerepet játszó álmatlan éjszakák halált okoztak: a 2012-es Európa Bajnokság alatt egy szintén kínai férfi 11 napon keresztül maradt ébren, és szervezete végül feladta a harcot.

Gisele Bündchen elnöki feladatot kapott a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140617-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-adja-at-a-trofeat-a-focivebe-gyoztesenek-dilma-rousseff-elnok.htmlAz elnök helyett a brazil szupermodell adja majd át a trófeát a labdarúgó-világbajnokság győztesének a Boston Globe értesülései szerint.News--Jennifer Lopez mégis fellép a focivébé megnyitójánhttp://www.life.hu/news/20140611-jennifer-lopez-megis-fellep-a-braziliai-focivebe-megnyitojan-pitbullal.htmlA válófélben lévő énekesnő korábban azt mondta, produkciós okokból lefújja a fellépést a brazíliai labdarúgó-világbajnokság megnyitóján.NewsAFPBébi panda jósolhatja meg a focivébé eredményeithttp://www.life.hu/news/20140605-a-2014-es-focivebe-eredmenyeit-egy-bebi-panda-josolhatja-meg-korabban-paul-a-polip-josolt.htmlEgy kínai pandakölyök tippelheti meg a jövő héten kezdődő Riói futball világbajnokság eredményeit. Korábban Paul, a polip végezte el ezt a nemes feladatot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.