Harry herceg az esztergomi esküvő után egy Párkány melletti lagziban nagyon berúgott. Még a mobilját és a tárcáját is elhagyta.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Harry herceg egy barátja esküvőjén vett részt az esztergomi bazilikában. A szertartás után egy szlovák községben mulatozott a brit királynő unokája, méghozzá elég önfeledten. Még a személyes holmijait is elhagyta – tudta meg a Blikk.  

Forrás: AFP

„Boldog volt, amikor utánamentem, és átadtam neki a tárcáját és a telefonját. A kezemet is megrázta" – nyilatkozta a Mail On Sundaynek Csontó István, a Hotel Château Béla egyik pincére, aki miután a személyes tárgyakat az asztalon megtalálta, és azokat magához vette, személyazonosító okmányt keresett a minőségi brifkóban. Így pillantotta meg a Harry Windsor nevet az egyik arany hitelkártyán – írja a lap.

„Harry főleg Bloody Maryt ivott a barátaival. Tízesével rendelték, alig győztük csinálni, de rumos kólát is fogyasztott, meg vodkát" – fűzte hozzá a neve elhallgatását kérő pultos, aki azt is megerősítette, hogy reggel Harry elszundított a bárpultnál, de arra senki sem tudott választ adni, ki volt az a titokzatos, barna hajú szépség, akivel a herceg meglepően sok időt töltött.