Újabb részletek Harry herceg tivornyázásáról

Forrás: AFP -
elvesztés esküvő Esztergomi Bazilika Magyaroroszág ivás személyes tárgy részegség Szlovákia Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg az esztergomi esküvő után egy Párkány melletti lagziban nagyon berúgott. Még a mobilját és a tárcáját is elhagyta.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Harry herceg egy barátja esküvőjén vett részt az esztergomi bazilikában. A szertartás után egy szlovák községben mulatozott a brit királynő unokája, méghozzá elég önfeledten. Még a személyes holmijait is elhagyta – tudta meg a Blikk.

Forrás: AFP

„Boldog volt, amikor utánamentem, és átadtam neki a tárcáját és a telefonját. A kezemet is megrázta" – nyilatkozta a Mail On Sundaynek Csontó István, a Hotel Château Béla egyik pincére, aki miután a személyes tárgyakat az asztalon megtalálta, és azokat magához vette, személyazonosító okmányt keresett a minőségi brifkóban. Így pillantotta meg a Harry Windsor nevet az egyik arany hitelkártyán – írja a lap.

„Harry főleg Bloody Maryt ivott a barátaival. Tízesével rendelték, alig győztük csinálni, de rumos kólát is fogyasztott, meg vodkát" – fűzte hozzá a neve elhallgatását kérő pultos, aki azt is megerősítette, hogy reggel Harry elszundított a bárpultnál, de arra senki sem tudott választ adni, ki volt az a titokzatos, barna hajú szépség, akivel a herceg meglepően sok időt töltött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.