Ők pályáznak a Magyarország Szépe címre

Forrás: Life.hu -
Sarka Kata szépségverseny Miss World Hungary szépség lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július végén az M1-en látványos gálaműsor keretein belül választják meg azt a szerencsés lányt, aki a Magyarország egyik legszebbjének járó koronát viselheti egy évig, és képviselheti majd hazánkat a Miss World 2014 szépségversenyen. A hétvégén lezajlottak az elő- és középdöntők, és újra bebizonyosodott, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon.

Végre új arcokkal találkozhatunk majd a szépségversenyen, ugyanis nemcsak a versenyről versenyre járó lányok, hanem rengeteg, eddig ismeretlen szépség is úgy gondolta, hogy idén először megmutatja magát. A lányoknak nemcsak a külsejükkel kell megnyerniük a zsűrit, hanem rátermettségükkel és tehetségükkel is, ugyanis a szépségverseny mottója, Beauty with Purpose, azaz a szépség nem csak önmagáért való.

Több mint ezren jelentkeztek a megmérettetésre, közülük választotta ki a zsűri azt a legszebb háromszáz lányt, akik tovább mehettek az elődöntőbe. A középdöntőbe már csak a nyolcvan legszebb kerülhetett be, és itt már nem volt elég a tökéletes alak és a csinos pofi, rövid bemutatkozással kellett kiegészíteniük megjelenésüket. A középdöntőből továbbjutott 22 lány felkészítő táborban készül a döntőre, és az MTVA élő show-jában indulnak a végső győzelemért.

Forrás: Life.hu

A versenyzők közül páran máris kitűntek a többiek közül. Az egyikük az akcentussal beszélő magyar szépség, Angyala Felicie.

Forrás: Life.hu

"Édesapám mali, édesanyám magyar származású. Én Budapesten születtem, és egész eddigi életemben Magyarországon éltem. Nagyon szeretek sportolni, emellett basszusgitározni is, jelenleg egy zenekarban játszom. A divat érdekel, szívesen alapítanék egy divattal foglalkozó kis céget. Azért jelentkeztem a versenyre,mert ki szerettem volna próbálni magam, és az életem körforgásából kicsit kikerülni. Szerintem attraktív vagyok, és érdekes személyiség" – nevetett Felicie.

Kulcsár Edina a dédnagymamájával érkezett, és együtt izgulták végig az eredményhirdetést.
„A dédnagymamám kísért el a versenyre, és ő szurkol most nekem. Azt mondta, az a legfontosabb, hogy önmagamat adjam, és ezzel bármit elérhetek. Nekem fontos a családom, főleg velük csinálok közös programokat."

Forrás:Life.hu

Hubert Alexandra nagyon szerette volna megmérettetni magát, és megmutatni, mire képes.

Forrás: Life.hu

„Kitűnő tanuló vagyok, emellett három nyelven beszélek. Válogatott szinten szinkronúsztam, egy éve hagytam abba, voltam világbajnokságon is. Nagyon erős szerintem a mezőny, és nem könnyű bekerülni a döntőbe. Ha kimennék, tudnám javítani a magyarokhoz való hozzáállást, hiszen mindig azt mondják, a magyarok nem beszélnek idegen nyelveket. Én ezt megcáfolnám, hiszen én is beszélek hármat, így könnyen tudnék kommunikálni a többi lánnyal is, akár olaszul, spanyolul vagy angolul."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.