Kásás Tamás sztárszakácsa, Vito Catalano teljesen kiakadt Kásásék kijelentésén, miszerint zsarolás lenne követelése. A sztárséf ügyvédhez fordul és beperli az éttermet rágalmazásért.

Mint ahogy hétfőn megírtuk, Kásás Tamás olasz éttermének sztárszakácsa és pizzasütői hat hét után hazamenekültek Olaszországbaaz étteremben tapasztalt szégyenletes körülmények miatt. Az olaszországi castingon kiválogatott séfek és pizzasütők nem a modern konyha kinézetét kifogásolták, hanem a munkakörülményeket, amelyek a megbeszélt feltételektől teljesen eltértek. Vito Catalano, a sztárséf, akinek nevére és hírnevére alapozták az olasz vendéglátóhelyet, ma döbbenten szembesült egy napilap cikkében azzal a kijelentéssel, hogy zsarolás lenne követelése. A lap úgy tudja, a június ötödikén megtörtént elszámolás után további másfél millió forintot kért.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ügyvédhez fordulok az étterem társtulajdonosának, Ökrös Zsuzsának kijelentése miatt, és mindent dokumentálni tudok, és fogok is. Amit nyilatkoztak, az szemenszedett hazugság! Minden egyes megállapodást, bizonylatot megtartottam, ezt a magyar hatóságoknak, az ügyvédemnek és a Life.hu ügyvédjének is átadom. Szerencsére több tanúm is van, nem csak a szintén hazatért olasz pizzasütők, de magyar pincérek is tanúsítani fogják, hogy minden igaz, amit elmondtam az étteremről. És még nem is pakoltam ki mindenről, ez csak azután fog jönni. Lenne miért félniük Kásáséknak az éttermeket ellenőrző hatóságoktól, és főleg az adóhatóságtól, mert ami a papírokon áll, az nagyon nem felel meg a valóságnak, ezt hamisításnak hívják Olaszországban. Csak hasznot húztak a nevemből, ezt sem hagyom szó nélkül" – mondta indulatosan Vito, akit szembesítettünk az étterem kijelentéseivel.

A Life.hu-t szerda este megkereste Ökrös Zsuzsa, az étterem másik tulajdonosa, aki egy szívélyes telefonbeszélgetés során jelezte, nem a médián keresztül szeretné rendezni ezt az ügyet.