plasztikai műtét VV Iza implantátum mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsinek, formátlannak és felemásnak látja kebleit VV Iza. Ahogy már megírtuk, a lány plasztikai műtétet szeretne.

A tervezettnél későbbre, a jövő hétre tolódik VV Iza plasztikai műtéte, ugyanis az orvosához nem érkeztek meg a megfelelő implantátumok. Iza egyik mellébe 280 köbcentis, a másikba pedig 360 köbcentis szilikont kap.

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál

"Mellkasi deformitásom van, azt mondta az orvos, vagyis az egyik mellem kisebbnek látszik a másiknál"magyarázta a Blikknek az egykori VV-játékos.

"Ezt az eltérést kell optikailag helyrehozni, ezért lesz nagy különbség a két beültetett szilikon mérete között. Nem a mellemben van a hiba, hanem azért tűnik ilyennek, mert a mellkasom az egyik oldalon mélyebb" – tette hozzá Iza.

Buja titkárnőként pózolt Tóth Gabihttp://www.life.hu/bulvar/20140626-toth-gabi-az-x-faktor-forgatasan-szemuveges-fotot-posztolt.htmlTóth Gabi mindig meg tudja lepni rajongóit. Hol kínos villantásával vonja magára a figyelmet, hol pedig az eddigiekhez képest egészen más fotót posztol. MInt most. TV + BulvárOrigoKapócs Zsóka is megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140625-kapocs-zsoka-balin-nyaral-es-hatalmas-melleket-villantott.htmlAhogy kedden már megírtuk, Sarka Kata egy korábbi, Dukai Regina pedig mostani álomnyaralásáról posztolt cicivillantós fotót. Nos, most Kapócs Zsóka is kitette a melleit, és nem is akárhogyan!TV + BulvárOrigoLedobta ruháit Munkácsy Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140622-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-volt-szereploje-pucerra-vetkozott-kamerak-elott.htmlMég soha nem láthattuk ilyen gyönyörűnek a Barátok Köztből nemrég távozó Munkácsy Katát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.