Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra és nem kíméli a celebeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami csak a héten történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!

Ha úgy érzed, nem tudtál meg mindent Varga Viktor és Cinthyia Dictator szakításáról, akkor kattints ide. Szeretnéd megnézni magadnak Sarka Katát? Itt megtalálod az ominózus fotót, amelyről Roli is rappelt. A celeblányok elkényeztették a rajongóikat a héten: hagyd ki a Barátok köztös Munkácsy Kata vetkőzését, Dukai Regina és Kapócs Zsóka bikinis fotóit sem.

Még mindig mindenki Suárez harapásáról beszél, pedig a foglenyomatnál szebb látványt is tudunk mutatni: a focivébé legszexisebb nőiért kattints ide!

A héten rémhírekből sem volt hiány: szó volt a kaukázusi medvetalpról, az eboláról és a Balaton vízminőségéről is. Roli azért erősen túlzott az utolsó mondatban, ne essen senki pánikba, de tény, hogy ugyan a hatóságok szerint a Balaton vize kiváló, az Origo.hu cikke után mégis újra mintát vesznek a tóból.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo
Ki az a Hegyi Roli?
Hegyi Roli azszjger.hu egyik állandó szerzője, RAPüzi rovatában olvasói leveleket rappel el. Már 14 éves korában saját rádióműsort vezetett. Tavaly jelent meg az első profi videoklipje, amelyek 2014 márciusában követett a második. Roli zsűritagja volt a Pély Barna nevével fémjelzett B the First tehetségkutatónak is, amelyben az ország legjobb sulizenekarait kereste az szjger.hu.