A hétvégén megnősült az FTC focistája, Laczkó Zsolt, aki a gyönyörű magyar modellt, Tóth Laurát vette feleségül. A szépség Náray Tamás divattervező egyik kedvenc modellje.

Laura szombaton kimondta a boldogító igent párjának, a focista Zsoltnak, akivel négy éve alkot egy párt. Náray Tamás, akinek meseszép ruhakölteményét viselte a menyasszony, az alábbi megható üzenetet írta modelljének, akinek ajándékba adta mindkét esküvői ruháját. "Drága Laura, kedves Zsolt! Na, ugye megmondtam! Édes Laurám, bolond lettél volna, ha nem mész hozzá... Te pedig, Zsolti, bolond lettél volna, ha nem veszed el! Örökké tartó boldogságot Nektek!"

Forrás: Vimeo

Laura és Zsolt évekig Genovában laktak, ahová a focistát kötötte a szerződése. Innen járt a szépség Milánóba modellkedni, amíg tavasszal végleg hazaköltöztek. Zsolt hazai csapathoz, az FTC-hez igazolt. A focista új csapatához való belépés előtt még elutaztak egy elő - nászútra a Maldív-szigetekre, hogy kötöttségek nélkül pihenhessenek. Nem csak az előrehozott nászúttal törték meg az esküvői hagyományt, a házasságkötési ceremónia is informális, kicsit fordított volt. Előbb jót szórakoztak a násznéppel, csak utána mondták ki a boldogító igent.

Forrás:FB Tóth Laura

"Januárban, Dominikán kérte meg Zsolt a kezemet és én nyári esküvőről ábrándoztam. Az esküvő-kiállításon összegyűjtöttem mindent, amit szerettem volna az én nagy napomon látni, így elég volt két nap arra, hogy mindent összedobjunk úgy, ahogy elterveztem. Egy csárdában nem tudtam volna elképzelni a ceremóniát, csak valami laza helyen, ráadásul éjszakai esküvőről álmodtam. A kirendelt anyakönyvvezető nem a hivatalos formulával adott össze minket, hanem  anekdótázó, megismerkedésünk történetét is megemlítő, az életünk kedves, közös pillanatait felídéző beszéddel kötötte össze örökre a sorsunkat.

A meghívott 65 ember fél 5 -re érkezett a Hajógyári-szigeten található golfklubba, itt  sötétedésig egy golfoktató tanítgatta őket a játékra.Nagyon csodálkoztak a szokatlan programon, nem értették, hogy hogyan is lesz itt ceremónia. Amikor sötétedéskor meglátták a  szabad ég alá kihelyezett székeket, akkor jöttek rá, hogy csak most kezdődik az esküvő. Ennyire laza, jókedvű buliról álmodtam, és ez látszik is, hisz minden fotón fülig ér a szám a nevetéstől" - mesélte az ifjú asszony, aki úgy érzi, hogy most már baba is érkezhet az új családba.

Forrás: Vimeo

 

Nősülnek a magyar focisták
Nem ez volt az egyetlen magyar focistaesküvő a hétvégén. A világhírű szaxofonosnő, Candy Dulfer Monoszlón mondta ki a boldogító igent Szénási Bélának, a Videoton focistájának.