Mázli jósol: Sírni fogtok, brazilok!

Forrás: Life.hu -
jóslás bronzmérkőzés Mázli holland fociválogatott brazil fociválogatott bronzmeccs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mázlinak, mint a legügyesebb jóskutyának jutott az a feladat, hogy a Brazília-Hollandia bronzmérkőzés eredményét megtippelje.
Forrás: Life.hu

A braziloknál a németektől elszenvedett tragikus vereség után élet-halál küzdelem fog folyni azért, hogy legalább egy harmadik hellyel bebizonyítság országnak-világnak: a brazil foci nem halott és képesek megújulni minden szégyenek legnagyobbika után. Bár a tökéletes testű Neymar sérülése miatt nem játszik a kisdöntőn, még esélye van a vébé legjobbja címre. A szövetségi kapitánynak viszont már meg is van az utódja, bármi is lesz a végeredmény. Hollandiának is jól jönne az a bronzérem. Már csak azért is, mert Robben például biztosan nem szeretné még egyszer ennyire zokogni látni a kisfiát.

És most következzen Mázli legutolsó jóslata. Ki nyeri a Brazília-Hollandia meccset?

A vasárnapi döntő jóskutyája Deni lesz, mert őt választottátok a legtöbben. Már nagyon várjuk, hogy német győzelmet jósol-e a németjuhász, vagy az argentínok mellett teszi le a voksát. Vasárnap kiderül!

Zseniális videóban csinálnak viccet a műesős focistákbólhttp://www.life.hu/news/20140711-a-muesos-focistakat-gunyolja-ki-egy-zsenialis-video.htmlA pályán megesik, hogy esnek-kelnek a focisták, de igen gyakran csak rájátszanak az egészre. Egy szuper videó most megmutatja, milyen lenne, ha a mindennapi életben, a konyhában, a boltban, vagy a munkahelyünkön is alkalmaznánk a műesés taktikáját.NewsOrigoShakira is ott lesz a focivébé fináléjánhttp://www.life.hu/news/20140704-shakira-ott-lesz-a-2014-es-focivebe-zarounnepsegen.htmlKérdés, hogy kolumbiai énekesnő szülőhazájának csapata is együtt tud-e ünnepelni a 2014-es labdarúgó-világbajnokság záróünnepségén.News--A legjobb dolog az idei focivébén, hogy megismertük ezt az embert!http://www.life.hu/news/20140626-miguel-herrera-a-mexikoi-valogatott-kapitanyanak-arcai-o-a-legszerethetobb-ember-a-fociveben.htmlA mexikói kapitány, Miguel Herrera a legklasszabb ember a brazil vébén. A Buzfeed nyomán összeállítottunk egy 10-es listát, ami bizonyítja, hogy egy csupaszív emberről van szó. Ismerd meg te is!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.