A hétvégi Magyar Nagydíjon részt vevő autóversenyzők és csapatok egymásnak adták a kilincset a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes terminálján.

Igazi csúcsforgalom volt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Míg a versenykocsik és a bokszutca felszerelése javarészt kamionokon jön Mogyoródra, addig a versenyzők és a hozzátartozók, a csapatok vezetői saját sugárhajtású businness jeteken érkeznek. Az olasz Ferrari-csapat pedig igazán olaszos grandezzával rögtön egy amúgy majdnem kétszáz személyes Airbus A 321-est bérelt erre az alkalomra – írja a bud.hu. 

Lewis Hamilton különgépeForrás: Facebook/Budapest Airport

Na, de ne gondolja senki, hogy a pilóták a dugóban araszolgattak a Hungaroringre. A versenyzők egy része el sem hagyta a repülőteret, hanem a businness jetből kiszállva egyenesen az 1. futópálya mellett kialakított egyik helikopteres leszállóhelyre sietett, ahonnan már bérelt helikopter vitte őket tovább Mogyoródra.

További fotókat a Budapest Airport Facebook-oldalán nézegethetsz! 

Miért éri meg kilátogatni a Hungaroringre? Az Origo nyomós érveket gyűjtött össze, - kattints IDE és megtudod! Csak vigyázz, mert az előrejelzések szerint bár meleg lesz, jó kis záporok is várhatók hétvégén.