Hihetetlen! 70 évesen is remekül néz ki a Szulejmán című sorozat validéja

Forrás: rtlklub.sajtoklub -
Szulejmán (sorozat) szultán sorozat Hürrem török Bali bég valide
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendkívül népszerű török sorozatban a Szulejmán szultán édesanyját játszó színésznő, Nebahat Çehre már elmúlt 70 éves. Elképesztő, hogy kora ellenére milyen remek formában van!

Hogyan él a hétköznapokban a Szulejmán szépséges Hürremje? ITT írtunk a színésznőről részletesebben. Ha pedig a szexi Bali bégre vagy kíváncsi, katt IDE!

A Szulejmán sztárja, Nebahat Çehre Arany Narancs-díjas török származású színésznő 1944. március 15-én született, a törökországi Samsunban. Édesapja ügyvéd, édesanyja háztartásbeli volt. 5 évesen vesztette el apját, aki szívrohamban meghalt. Ezután a család Isztambulba költözött. Édesanyja még kétszer házasodott. Nebahat már 15 évesen modellkedett. 1960-ban, a Miss Turkey szépségverseny megnyerésével ő képviselte Törökországot a Miss World szépségversenyen – írja a wikipedia. 1967. január 30-án összeházasodott Yılmaz Güney török színésszel, akitől 1968 áprilisában elvált.

Forrás: rtlklub.sajtoklub

17 éves volt, amikor először szerepelt filmben, innentől nem volt megállás. Számtalan filmben és tévésorozatban tűnt fel, ezek közül a két legújabb és legközkedveltebb a Tiltott szerelem és a Szulejmán, amelyet itthon is nagyon sokan néznek. A sorozatban a szultán édesanyját, Ayşe Hafsat alakítja – olvasható az RTL Klub honlapján. A színésznő 70 éves korában is irigylésre méltóan néz ki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.