A rendkívül népszerű török sorozatban a Szulejmán szultán édesanyját játszó színésznő, Nebahat Çehre már elmúlt 70 éves. Elképesztő, hogy kora ellenére milyen remek formában van!

Hogyan él a hétköznapokban a Szulejmán szépséges Hürremje? ITT írtunk a színésznőről részletesebben. Ha pedig a szexi Bali bégre vagy kíváncsi, katt IDE!

A Szulejmán sztárja, Nebahat Çehre Arany Narancs-díjas török származású színésznő 1944. március 15-én született, a törökországi Samsunban. Édesapja ügyvéd, édesanyja háztartásbeli volt. 5 évesen vesztette el apját, aki szívrohamban meghalt. Ezután a család Isztambulba költözött. Édesanyja még kétszer házasodott. Nebahat már 15 évesen modellkedett. 1960-ban, a Miss Turkey szépségverseny megnyerésével ő képviselte Törökországot a Miss World szépségversenyen – írja a wikipedia. 1967. január 30-án összeházasodott Yılmaz Güney török színésszel, akitől 1968 áprilisában elvált.

Forrás: rtlklub.sajtoklub

17 éves volt, amikor először szerepelt filmben, innentől nem volt megállás. Számtalan filmben és tévésorozatban tűnt fel, ezek közül a két legújabb és legközkedveltebb a Tiltott szerelem és a Szulejmán, amelyet itthon is nagyon sokan néznek. A sorozatban a szultán édesanyját, Ayşe Hafsat alakítja – olvasható az RTL Klub honlapján. A színésznő 70 éves korában is irigylésre méltóan néz ki!