A 3 kismalac és a kistigris szunyókálnak - Ez a nap legcukibb állatos fotója

Forrás: MTI/EPA/Barbara Walton -
tigris szundi tejtestvér tigriskölyök alvás kismalac cuki szunyókálás Bangkok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kismalacok és a tigriskölyök tejtestvérek, vagyis a kistigrist az anyakoca táplálja. Szokatlan egy barátság!

A tigriskölyök békésen szundizik együtt barátaival és egyben tejtesóival, a három kismalaccal a Bangkoktól 120 kilométerre, délkeletre fekvő Sziracsa Tigriskertjében.

Forrás: MTI/EPA/Barbara Walton

A szokatlan jó viszony hátterében az áll, hogy a kistigrist egy anyakoca táplálja – írja az MTI.

Forrás: MTI/EPA/Barbara Walton

Ezekkel az édes képekkel kívánunk jó hétvégét mindenkinek! :)

Amikor a jóskutyák tojnak a jóslásra - Bakiparádé Mázlival és Bélyeggelhttp://www.life.hu/news/20140630-bakiparade-a-life-hu-braziliai-focivebe-joskutyai-mazli-es-belyeg.htmlAhogy a legtöbb sztárral, úgy a Life.hu házi hírességeivel is előfordul, hogy pár pillanatig nincsenek topformában. Olyankor lehet bármilyen lelkesítő a gazdi vagy illatos a virsli, sokkal izgalmasabb dolgok történnek - máshol.NewsOrigoKutyás videó szombatra: Deni és Milán bakiparádéjahttp://www.life.hu/news/20140718-a-focivebe-joskutyainak-deninek-es-milannak-bakivideoja.htmlA focivébének lassan egy hete vége, már a Life.hu szerkesztősége is a vízilabdás fiúkra koncentrál az Eb miatt. Egy meglepetést viszont még tartogattunk erre a napra: Milán és Deni, a Life.hu jóskutyáinak bakivideóját.NewsOrigoKülönleges új lakók érkeztek a Szegedi Vadasparkbahttp://www.life.hu/news/20140807-bohm-zebracsapat-erkezett-a-szegedi-vadasparkba.htmlEgy idősebb kancából és két egy év körüli csikóból álló, úgynevezett Böhm-zebracsapat érkezett a Szegedi Vadasparkba. Az afrikai patásokat a karanténidőszak letelte után már a látogatók is megfigyelhetik a zsiráfház erkélyéről.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.