VV Iza pár napja jelentősen megváltoztatta életmódját. Az egész nyarat szerelmével VV Krisztiánnal önfeledten végigbulizó lány visszatért a fővárosba és új életet kezdett.

Elbúcsúzhatnak a hajdúnánásiak VV Izától, ugyanis a fiatal lány hamarosan visszaül az iskolapadba és a hétköznapokat a fővárosban fogja tölteni. A fiatal lány már az iskolakezdés előtt talált magának  a fővárosban napi elfoglaltságot.
"Négy-öt napja intenzíven elkezdtem edzeni, ennek ellenére még nem sportolok annyit, mint korábban. Az elmúlt hónapokban szinte mindig Hajdúnánáson voltam, nem tudtam rendszeresen mozogni. Most viszont minden nap lejárok a közeli edzőterembe, trx-ezem, spinningelek, alakformáló órára megyek, és még futni is szoktam. Nincsen kitűzött célom, nem azért csinálom, mert dagadtnak érzem magam, vagy túlsúly problémáim lennének. Inkább hiányzott a mozgás, javítja a közérzetemet" – árulta el az egykor modellként érvényesülni vágyó Iza, aki a táplálkozásán is változtatott.

Forrás: Origo

"Nem eszem édességet, tésztát, szénhidrátot, kenyeret, olajos dolgokat, inkább csak gyümölcsöt és salátát fogyasztok. Szerencsére nem éhezem egész nap. A régi ruháim még nem jönnek fel rám, de úgy gondolom, hogy nem is szeretnék annyira vékony lenni, egy időben túlzottan sovány voltam. Szeptembertől visszamegyek az iskolába, szeretnék jövőre leérettségizni. Hogy esti vagy nappali tagozaton folytatom-e a tanulmányaimat az csak attól függ, hogy lesz-e munkahelyem. Az viszont ahhoz is fontos lenne, hogy saját albérletbe tudjak költözni, amit persze fent kell tartani. Arra törekszünk, hogy Krisztián is fel tudjon költözni a fővárosba" – osztotta meg velünk a mellműtétre váró valóságshow szereplő.