Az Édes Élet sztárja, Berki Krisztián fél éve vasaltatta ki a heréit, amelyek a hírek szerint újra ráncosak – saját elmondása szerint a szextől. Hát, semmi sem tart örökké.

Csaknem 6 hónapja számolhattunk be arról, hogy Berki Krisztián extrém szépészeti beavatkozáson esett át: kivasaltatta a heréit. A műveletet dr. Tizedes György végezte el, aki már akkor is hangsúlyozta, hogy a kezelést rendszeresen ismételni kell. Nos, a dokinak igaza lett. A volt Fradi-vezér ugyanis megint ráncos odalent – tudta meg a hiánypótló hírt a Bors magától az érintettől.  

Forrás:tv2

„Sajnos elhanyagoltam őket, így újra ráncosak. Az utóbbi időben ráadásul nagy igénybevételnek vannak kitéve. Rengeteget dolgozom azon, hogy Natasa Zselyke után a valódi trónörökös, a Berki kisfiú is megszülethessen. A megfelelő folyadékbevitelt, táplálékokat, edzést van időm biztosítani a számára, ebben nem szenvedhet hiányt. De a jelek szerint a bőrnek ez nem elég" – fejtette ki a lapnak Berki, aki hamarosan a FEM3 csatornán vezet műsort – a jelek szerint gyűrött herékkel.