Berki Krisztián (exsportvezető) here herevasalás szex elhanyagolás ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja, Berki Krisztián fél éve vasaltatta ki a heréit, amelyek a hírek szerint újra ráncosak – saját elmondása szerint a szextől. Hát, semmi sem tart örökké.

Csaknem 6 hónapja számolhattunk be arról, hogy Berki Krisztián extrém szépészeti beavatkozáson esett át: kivasaltatta a heréit. A műveletet dr. Tizedes György végezte el, aki már akkor is hangsúlyozta, hogy a kezelést rendszeresen ismételni kell. Nos, a dokinak igaza lett. A volt Fradi-vezér ugyanis megint ráncos odalent – tudta meg a hiánypótló hírt a Bors magától az érintettől.

Forrás:tv2

„Sajnos elhanyagoltam őket, így újra ráncosak. Az utóbbi időben ráadásul nagy igénybevételnek vannak kitéve. Rengeteget dolgozom azon, hogy Natasa Zselyke után a valódi trónörökös, a Berki kisfiú is megszülethessen. A megfelelő folyadékbevitelt, táplálékokat, edzést van időm biztosítani a számára, ebben nem szenvedhet hiányt. De a jelek szerint a bőrnek ez nem elég" – fejtette ki a lapnak Berki, aki hamarosan a FEM3 csatornán vezet műsort – a jelek szerint gyűrött herékkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.