Papírképek között turkált Schobert Norbi

Forrás:Schobert Norbi/Facebook -
fotó Rubint Réka Facebook posztolás Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi gyerekkori kövérkisfiú-fotóját és a hozzá tartozó jajdeszívhezszóló tanmesét már számtalanszor megcsodálhattuk a Facebookon, most a 26 éves, még csak fitneszguru-palánta duzzadó izmain akadt meg a szemünk.

Norbi és Réka az a celebpáros, amely az élete minden apró momentumát megosztja a Facebookon. Mindkettőjük életéről többet tudunk, mint szeretnénk: fotók rajongókkal, rajongók nélkül, bikiniben, kutyával, gyerekkel, termékeikkel, szerelmesen és a többi...

Hát miért pont az alábbi maradna ki, de tényleg.

Forrás:Schobert Norbi/Facebook

A súlyzóval feszítő Norbi természetesen ezt a fotót is bő kommentárral tálalta, amitől benneteket sem kímélünk meg, íme:

"Találtam egy papírképekből készült kis albumot 1997 szeptemberéről. 26 éves voltam és napi 4-6 aerobik órát tartottam. Nappal kiképzőtiszt a rendőrségen, futottam, gimnasztikáztam a fiatal rendőr tanulókkal, este step aerobik és aerobik klasszik a Király u. 52. Madness fitnessben. Nem volt koksz, teszto, hgh, kreatin, profi protein, HCA, BCA, CLA stb. Nem ismertük és lóvé se volt. Óráim előtt félóra húzódzkodás, fekvenyomás és kardió. Nem ettem kenyeret és cukrosat. Hétvégéken a vidéki színpadokon ugráltam. Egyszer írt rólam egy címlapot az akkori Diéta magazin, mert érdekes volt a srác aki kövér volt, meg rendőr és hadarva tolja óriási lelkesedéssel, teltházzal az órákat. Ekkor hívott be az induló TV2 a reggeli, élő műsorba tornázni. A nézők döntöttek, én pedig a megspórolt kis pénzem önálló műsorba, vhs kazettákba fektettem. Így indult minden. Most, jövő hétfőn tőzsdére léphetünk és újra tornázhatok... Másik termekben, másik színpadokon... Norbi"

Schobert Norbi szerint Tatár Csilla egy szexi plus size modellhttp://www.life.hu/bulvar/20140701-schobert-norbi-a-tv2-mokkaban-azt-mondta-tatar-csilla-egy-szexi-plus-size-modell.htmlNorbi kedd reggel a Mokkában vendégeskedett, ahol még mindig a duciszépségversenyről mondott korábbi véleményét boncolgatták. Aztán kiderült, Tatár Csillán is van néhány kiló plusz...A szép műsorvezető közben Facebook oldalán magyarázkodik. TV + BulvárOrigoTőzsdére viszi cégét Schobert Norbihttp://www.life.hu/news/20140630-schobert-norbi-tavaly-alapitott-cege-a-norbi-update-lowcarb-a-tozsdere-megy.htmlNyilvános részvénytársasággá alakult és a tőzsdére megy Schobert Norbi: tavaly alapított cége, a Norbi Update Lowcarb.NewsOrigoSchobert Norbi sem megy a dzsungelbehttp://www.life.hu/bulvar/20140611-schobert-norbi-nemet-mondott-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorra.htmlAhogy a Life.hu megírta, Havas Henriket és Vastag Csabát is csábította az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorába, ám mindketten nemet mondtak a felkérésre. Most Schobert Norbi tette közzé, hogy őt is hívta a csatorna, ám nem megy, mint ahogy a TV2 realityjébe sem. Mi lesz velünk ezentúl?! TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.