Schobert Norbi gyerekkori kövérkisfiú-fotóját és a hozzá tartozó jajdeszívhezszóló tanmesét már számtalanszor megcsodálhattuk a Facebookon, most a 26 éves, még csak fitneszguru-palánta duzzadó izmain akadt meg a szemünk.

Norbi és Réka az a celebpáros, amely az élete minden apró momentumát megosztja a Facebookon. Mindkettőjük életéről többet tudunk, mint szeretnénk: fotók rajongókkal, rajongók nélkül, bikiniben, kutyával, gyerekkel, termékeikkel, szerelmesen és a többi...

Hát miért pont az alábbi maradna ki, de tényleg.

Forrás:Schobert Norbi/Facebook

A súlyzóval feszítő Norbi természetesen ezt a fotót is bő kommentárral tálalta, amitől benneteket sem kímélünk meg, íme:

"Találtam egy papírképekből készült kis albumot 1997 szeptemberéről. 26 éves voltam és napi 4-6 aerobik órát tartottam. Nappal kiképzőtiszt a rendőrségen, futottam, gimnasztikáztam a fiatal rendőr tanulókkal, este step aerobik és aerobik klasszik a Király u. 52. Madness fitnessben. Nem volt koksz, teszto, hgh, kreatin, profi protein, HCA, BCA, CLA stb. Nem ismertük és lóvé se volt. Óráim előtt félóra húzódzkodás, fekvenyomás és kardió. Nem ettem kenyeret és cukrosat. Hétvégéken a vidéki színpadokon ugráltam. Egyszer írt rólam egy címlapot az akkori Diéta magazin, mert érdekes volt a srác aki kövér volt, meg rendőr és hadarva tolja óriási lelkesedéssel, teltházzal az órákat. Ekkor hívott be az induló TV2 a reggeli, élő műsorba tornázni. A nézők döntöttek, én pedig a megspórolt kis pénzem önálló műsorba, vhs kazettákba fektettem. Így indult minden. Most, jövő hétfőn tőzsdére léphetünk és újra tornázhatok... Másik termekben, másik színpadokon... Norbi"