Tőzsdére viszi cégét Schobert Norbi

Forrás: Sunhill Media -
Rubint Réka részvénytársaság tőzsde Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvános részvénytársasággá alakult és a tőzsdére megy Schobert Norbi: tavaly alapított cége, a Norbi Update Lowcarb.

Tőzsdére viszi tavaly alapított cégét, az alacsony kalóriatartalmú élelmiszereket forgalmazó üzleteket franchise rendszerben működtető Norbi Update Lowcarb Nyrt.-t Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka – írja a Napi.hu nyomán az fn24.hu.

Forrás: Sunhill Media

A cég az idén márciusban alakult át zártból nyilvánosan működő részvénytársasággá, azután, hogy a két 50-50 százalékos tulajdonos döntött az alaptőke 5-ről 52 millió forintra emeléséről, valamint a részvények számának és névértékének módosításáról.

A Norbi Update termékeket forgalmazó franchise üzletekből jelenleg 85 üzemel belföldön, és fokozatosan terjeszkednek külföldön is. Schobert Norbert nyilatkozata szerint Szlovákiában 30 egységük van, s idén tervezik boltok nyitását Romániában, Ausztriában, Csehországban és Németországban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.