Tőzsdére viszi cégét Schobert Norbi

Forrás: Sunhill Media -
Rubint Réka részvénytársaság tőzsde Schobert Norbi
Nyilvános részvénytársasággá alakult és a tőzsdére megy Schobert Norbi: tavaly alapított cége, a Norbi Update Lowcarb.

Tőzsdére viszi tavaly alapított cégét, az alacsony kalóriatartalmú élelmiszereket forgalmazó üzleteket franchise rendszerben működtető Norbi Update Lowcarb Nyrt.-t Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka – írja a Napi.hu nyomán az fn24.hu.

Forrás: Sunhill Media

A cég az idén márciusban alakult át zártból nyilvánosan működő részvénytársasággá, azután, hogy a két 50-50 százalékos tulajdonos döntött az alaptőke 5-ről 52 millió forintra emeléséről, valamint a részvények számának és névértékének módosításáról.

A Norbi Update termékeket forgalmazó franchise üzletekből jelenleg 85 üzemel belföldön, és fokozatosan terjeszkednek külföldön is. Schobert Norbert nyilatkozata szerint Szlovákiában 30 egységük van, s idén tervezik boltok nyitását Romániában, Ausztriában, Csehországban és Németországban is.

Manipulálta felhasználóit a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140630-a-facebook-egy-kiserlet-kapcsan-manipulalta-felhasznaloi-erzelmeit.htmlCsaknem 700 ezer Facebook-felhasználó vett részt egy érzelmi hatásokat vizsgáló kísérletben, de mindez anélkül történt, hogy tudtak volna róla – írja a The Atlantic nyomán a hvg.hu. A teljes titokban zajló kísérletet a Facebook, a Cornell Egyetem és a Kaliforniai Egyetem San Franciscó-i kampuszának munkatársai végezték. News--A Facebookon coming outolt a magyar politológushttp://www.life.hu/news/20140626-lakner-zoltan-nyitja-meg-a-budapest-pride-ot-facebookjan-coming-outolt.htmlA ELTE Társadalomtudományi Karának politológiaprofesszora a Facebookon nyilvános bejegyzésben jelentette be, hogy ő fogja pénteken megnyitni a az idei Budapest Pride melegfesztivált. News--Harapós kedvében volt az uruguayi játékoshttp://www.life.hu/news/20140624-suarez-uruguayi-focista-az-olasz-uruguay-meccsen-megharapta-chiellinit.htmlUruguay 1–0-ra megverte Olaszországot a brazíliai labdarúgóvébén, így továbbjutott a csoportjából. A mérkőzés során Luis Suárez beleharapott Giorgio Chiellini vállába... Uh! Fegyelmit kapott érte.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.