Sajátosan dolgozta fel a hétfő reggeli Morning Showban Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri az ELTE gólyatáborban megerőszakolt lány esetét. A műsorvezetők most magyarázkodnak.

Ahogy a Life.hu is megírta, Fonyódligeten az ELTE gólyatáborában péntek éjszaka megerőszakoltak egy fiatal lányt. Az ELTE azóta közleményt adott ki a történtekről. Az eset után számtalan média foglalkozott az esettel, köztük a Class FM Morning Showja is, ahol Balázsék saját stílusukban, nevetgélve, poénkodva elmélkedtek a megerőszakolt lány történetén, ami miatt a kedd reggeli adásban kénytelenek voltak magyarázkodni.

Forrás: facebook/Morning Show

 

„Az ivós, és esetenként vetkőzős játékokból is igyekeztem kivenni a részem, mert úgy éreztem, hogy meg kell tennem dolgokat, meg kell innom a különböző piákat, vagy épp le kell vetnem a ruháimat a csapatért. A pontszámokért, a győzelemért és a közös örömért."Life.hu körbejárta a témát és utánanéztünk, a gólyatáborokban történt kínos esetekért kik vonhatóak felelősségre.

Sajnos a médiumok úgy vették át a beszélgetésünket, ami nem fedte a valóságot. Kivettek és összeollóztak mondatokat. Mindezt azért, hogy lájkokat és klikkelés számokat produkáljanak. Ez szerintem nem korrekt. A megszólalás azóta is fent van az internet oldalunkon és bárki meghallgathatja a beszélgetést és levonhatja a saját következtetését" – mondta Balázs, aki arra is kitért, hogy mikor jótékonykodnak és összegyűjtenek 10-15 millió forintot, arról nem írnak a gonosz firkászok.

 

A Class Fm hivatalos nyilatkozata a történtekről:
Balázsék így reagáltak a Morning Show honlapján a vádakra: "A megerőszakolás nemhogy nem volt poén tárgya, hanem még a szervezők felelősségét is felvetettük! A gólyatáborok többségéről a véleményünket viszont a betelefonálók is igazolták. Úgy tűnik hallgatóinkat szerencsére még ilyen – like, -és kattintás vadász rosszindulatú firkászok sem tudják megvezetni. Mi csak azt reméljük, hogy a továbbiakban a magukat újságíróknak nevező egyének hasonlóan hangzatos szalagcímekkel írják majd meg azt is. Ha adakozni kell vagy jótékonykodásra buzdítani."