Milliókért adta el esküvői fotóit a Jolie-Pitt házaspár

Forrás: http://www.people.com/ -
Brad Pitt esküvői fotózás pénz Angelina Jolie millió jótékonykodás dollár alapítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2 millió dollárért, vagyis 479 millió forintért adták el képeiket két amerikai magazinnak.

A People és a Hello! magazint érhette az a megtiszteltetés, hogy exkluzív közzé tehette Angelina Jolie és Brad Pitt esküvői képeit – pontosabban ők tudták kipengetni értük azt a 479 millió forintnak megfelelő összeget, amelyet értük cserébe kértek.

Forrás: http://www.people.com/

A sztárpár azonban nem a nászútját szándékozza finanszírozni belőle: a hírek szerint a pénz a Jolie-Pitt alapítványba fog kerülni és jótékony célokra költik majd. Angelina és Brad épp Máltán forgatják legújabb filmjüket, amely - milyen irónikus - egy házassági problémákkal küzdő párról fog szólni. Végül is minden ifjú pár ilyen mézeshetekről álmodik, nemde?

Így sírtak az esküvőn Angelina Jolie gyerekei

A sztárpár egy aprócska francia kápolnában mondta ki egymásnak a boldogító igent, amelynek tanúi csupán néhány közeli barátjuk és gyermekeik voltak. A People magazin egy teljes albumot közölt az álomesküvőről – a képeket IDEkattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.