Végre összeházasodik Angelina Jolie és Brad Pitt, de...

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt házasság eljegyzés Angelina Jolie Jennifer Aniston filmvászon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár legújabb közös filmjében, a By The Sea-ben áll oltár elé. Az életben még mindig nem tudni, mikor lesz a frigy. Ennél jobban már csak Jennifer Aniston menyegzőjét várjuk.

Végre megtörténik az, amiről oly' sokan álmodtak: Angelina Jolie és Brad Pitt kimondja az igent – írja a Hollywood Reporter. Az igazság az, hogy egyelőre mindez csak legújabb közös filmjükben, a By The Sea-ben történik, amelyet Jolie ír és a hírek szerint rendezni is fogja.

Forrás: Northfoto

Brangelináék a 2005-ös Mr és Mrs Smith című filmben ismerték meg egymást. Brad 2012 áprilisában kérte meg a színésznő kezét, már több mint 10 éve alkotnak egy párt, 6 gyermeket nevelnek.

És, hogy mikor lesz házasság a való életben? Nos, ellentmondásos hírek jelennek meg ezzel kapcsolatban. Májusban arról volt szó, hogy lesz lagzi, amit ráadásul a gyerekek rendeznek meg. Nem sokkal később azonban Angi úgy nyilatkozott, nem tűzték ki még az időpontot sem.

Náluk már csak Brad Pitt exének, Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságát várja jobban a világ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.