Valószínűleg lefotózta szörnyű tettét a gólyatábori erőszakoskodó

Forrás: Thinkstock -
fotózás Fonyódliget nemi erőszak rendőrség ELTE gólyatábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ELTE fonyódligeti gólyatáborában történt nemi erőszakról legalább száz fénykép került a rendőrséghez. A képeket az aktus közben maga a gyanúsított készítette.

Az Index több forrásból is úgy értesült, hogy a rendőrség birtokában van az a memóriakártya, amire K. Sándor Szilárd fotós − akit azzal gyanúsítanak, hogy az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának fonyódligeti gólyatáborában augusztus 30-én megerőszakolt egy lányt − rögzítette az egész aktus alatt készített fényképeit.

Forrás: Thinkstock

A fotós állítólag mindent rögzített: a verést, a fojtogatást, az orális szexet. Ezeket felhasználva akarta zsarolni a lányt, hogy később ismételjék meg az esetet.


A portál megkeresésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csak azt erősítette meg, hogy a Fonyódi Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. "Egyéb információt a nyomozás érdekeire történő hivatkozással nem áll módomban közölni" – közölte Orbán Zoltán sajtóreferens.

Ahogy a Life.hu is megírta, a férfit korábban már büntették erőszakos közösülés miatt. A Blikk szerint főleg részeg, leitatott lányokra hajtott a szatír.

Az ELTE kedden jelentette be, hogy több ember ellen is fegyelmi eljárást indít a fonyódligeti gólyatáborában történtek miatt, és felfüggesztette két kar hallgatói önkormányzata elnökségének tevékenységét. A rektor közölte azt is, a jövőben szigorítaná az egyetemre bejutást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.