Az X-Faktor új szériájában feltűnt Ilyés Jenifer karrierjét a kiskorúak futtatásával vádolt Répás Lajos egyengette.

A tehetségkutató versenyzője, Ilyés Jenifer zongorázik, táncol, énekel, szerepelt a Megasztárban, színészkedik, reklámfilmekben játszott gyerekmodellként, és több szépségversenyt is megnyert. Az X-Faktor továbbjutójának minden vágya, hogy színpadon állhasson – írja a Bors

Forrás: facebook/Ilyés Jenifer

„Tizenöt évesen indultam az első szépségversenyemen, azóta pedig többet is megnyertem, de most az ének a legfontosabb. Az éneklésben minden benne van, amit eddig tanultam. Mindig is ezzel akartam foglalkozni, a színpadon kiteljesedni, akár műsorvezetőként vagy színésznőként is, de most az ének a legfontosabb" – magyarázta az énekesnő, aki Répás Lajos rendezvényein is szerepelt már.

A szexguruként elhíresült Répás ellen jelenleg is eljárás folyik, ugyanis azzal vádolják, hogy lányokat – köztük kiskorúakat is – futtatott. A férfi jól emlékszik Jeniferre a versenyeiről. „Jeni gyönyörű, ugyanakkor végtelenül szerény és aranyos lány. Legalább négy éve ismerem, és gázsiért rendszeresen fel is lépett a versenyeimen" – mesélte.

"Lajos valóban sokat segített nekem, de csak azzal, hogy engedett énekelni a rendezvényein. Sem ő, se más nem keresett meg tisztességtelen ajánlattal ezeken a rendezvényeken, ezért meg is lepődtem, amikor Lajost futtatással vádolták" – tette hozzá a 19 éves szépség.