A ValóVilág 7-et Lilu kapja

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Kolosi Péter TV2 Szabó Zsófi ValóVilág 7 Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi RTL Klubhoz való átigazolásakor a napilapok és internetes portálok szerkesztőiben, újságíróiban is felmerült a kérdés: vajon a TV2 volt sztárjának felbukkanása milyen változást hozhat Lilu életében. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Origónak mondta el a csatorna elképzeléseit. 

Kolosi arról beszélt, akkor jutott eszükbe, hogy Szabó Zsófit átigazolják, amikor kiderült, a szőke színésznő már nem érzi jól magát a TV2 Jóban Rosszban sorozatában. Már akkor gondoltak arra, hogy Zsófi műsorvezetőnek is alkalmas lehet, de hozzátette, Lilunak nincs félnivalója.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Lilunak a közelgő ValóVilág 7 mellett lesz más feladata is, nem marad munka nélkül. Az ő pozícióit semmi nem veszélyezteti" – jelentette ki a programigazgató. Az Origo arra tippel, hogy egyéb feladatként a Celeb vagyok, ments ki innen! kísérőműsorát kapja a délutáni, kora esti sávban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.