A 22 éves férfi az utcán leütötte áldozatát, majd megerőszakolta. A rendőröknek sikerült elkapniuk. Erről videó is készült.

A rendőrség honlapján olvasható információk szerint a XXI. kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat szexuális erőszak bűntettének és súlyos testi sértés kísérlet bűntettének megalapozott gyanúja miatt H. Béla 22 éves budapesti lakos ellen.

A csepeli rendőrök 2014. augusztus 20-án hajnalban egy fiatal lányra figyeltek fel az utcán, akin több sérülés volt látható. A járőrök a nő segítségére siettek, aki elmondta nekik, hogy korábban egy férfi bántalmazta és „szexuális cselekmények eltűrésére" kényszerítette.

A tettest a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Merkúr speciális bevetési egységének segítségével 2014. szeptember 11-én hajnalban fogták el fővárosi lakcímén. A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Augusztus 30-án, hajnalban megerőszakoltak egy lányt az ELTE fonyódligeti gólyatáborában. A gyanúsított K. Sándor Szilárd, akit 1996-ban már büntettek erőszakos közösülés miatt, 2004-ben pedig szemérem elleni erőszak ügyében indult ellene eljárás, az elmúlt napokig az ELTE bölcsészettudományi karának hallgatója volt.