Megerőszakoltak egy lányt Csepelen – elfogták az elkövetőt

Forrás: Thinkstock -
szexuális erőszak Csepel megerőszakolás rendőrség videó elkövető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves férfi az utcán leütötte áldozatát, majd megerőszakolta. A rendőröknek sikerült elkapniuk. Erről videó is készült.

A rendőrség honlapján olvasható információk szerint a XXI. kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat szexuális erőszak bűntettének és súlyos testi sértés kísérlet bűntettének megalapozott gyanúja miatt H. Béla 22 éves budapesti lakos ellen.

A csepeli rendőrök 2014. augusztus 20-án hajnalban egy fiatal lányra figyeltek fel az utcán, akin több sérülés volt látható. A járőrök a nő segítségére siettek, aki elmondta nekik, hogy korábban egy férfi bántalmazta és „szexuális cselekmények eltűrésére" kényszerítette.

A tettest a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Merkúr speciális bevetési egységének segítségével 2014. szeptember 11-én hajnalban fogták el fővárosi lakcímén. A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Augusztus 30-án, hajnalban megerőszakoltak egy lányt az ELTE fonyódligeti gólyatáborában. A gyanúsított K. Sándor Szilárd, akit 1996-ban már büntettek erőszakos közösülés miatt, 2004-ben pedig szemérem elleni erőszak ügyében indult ellene eljárás, az elmúlt napokig az ELTE bölcsészettudományi karának hallgatója volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.