Lehet, hogy eljutunk addig a pontig, hogy Beyoncé után Nicki Minaj is csak saját fotósokkal dolgozik, hogy mi a szépségcenzúrán átment képekkel találkozhassunk. Igaz, akkor nem csodálkozhatnánk rá a rappernő műfenekére. Nem úgy, mint most!

Nicki Minaj fellépett a Fashion Rocks fesztiválon, és ahogy az lenni szokott, a fellépését meg is örökítették. A rappernő fejével, lábaival, testével, hajával nincs is semmi gond - a fenekéről viszont teljesen egyértelművé válik mindenki számára, hogy köze nincs a természetességhez.

Csak a fenekét figyeld!Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Elképzelhető hogy ezek után őt sem fotózhatja akárki. 2013-ban ugyanis Beyoncéval megtörtént a lehetetlen: előnytelen képek készültek róla a világ egyik legjobban várt eseményén. Az énekesnő ezt követően koncertjeiről kitiltotta a fotósokat, és csak az általa engedélyezett képek kerülhettek fel a világhálóra.

Ilyen egy borzalmasan sikerült fenékimplantátum
2012-ben sokkoló 20 másodperces videó terjedt a neten: egy bugyira vetkőzött nő egy laza mozdulattal fordította meg a fenekében elhelyezett implantátumot. A szakemberek szerint a videó nem átverés, az implantátum egyszerűen nem volt megfelelő módon rögzítve. A videót, amelyet a Life.hu is megmutatott, ide kattintva érheted el!