Hetente 40 millió forintba kerül Schumacher gyógykezelése

Forrás: AFP/Markus Gilliar -
síbaleset gyógykezelés kóma Michael Schumacher gyógyulás ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 klinikai szakértő és hetente negyven millió forintnál is nagyobb összeg - Schumacher gyógykezelése számokkal így írható le. A német pilóta egy ideje svájci otthonában gyógyul.

Szeptember 9-én arról számolhattunk be, hogy Michael Schumachert hazaengedték a lausanne-i kórházból, hogy otthonában gyógyulhasson tovább. Azóta megtudtuk, hogy 11,7 millió euróért speciális szobát építettek neki. Akkor még azt írtuk, hét ápoló segít neki, ma már a Daily Mail 15 klinikai szakemberről ír, akiket a már említett klinikán képeztek ki arra, hogy a hétszeres világbajnok mindennapjait segítsék.

Forrás: AFP/Markus Gilliar

A Daily Mail idézi Schumacher menedzsere, Sabine Kehm szavait is, amely szerint Schumacher továbbra is a minimális tudat elnevezésű fázisban tart. Ez a kóma utáni legelső szakasz: a pilóta nem beszél, nem mozog és csak néha pislog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.