Hivatalosan is bejelentették, kik mennek a dzsungelbe. Az eddig kiszivárgott nevek és helyszín után végre megtudtuk, hogy az előző adás óta eltelt 6 év után kiket visz az RTL Klub a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület,a Kruger Nemzeti Park szomszédságába, hazánktól 8200 km-re rettegni a pókoktól, a csúszómászóktól, és vadállatoktól.

 

Azt Sebestyén Balázs már kikotyogta a Class FM reggeli műsorában, hogy a Kruger Nemzeti Parkban fogják forgatni a Celeb vagyok, ments ki innen című celebkínzó műsort, és az Origo.hu is lehetséges helyszínnek még augusztus elején. Íme a teljes lista, kikre építi  az október 6-án induló műsort a csatorna. Azt már korábban is kiderült, hogy Baukó Éva, VV Aurelio és Bárdos András bevállalta a dzsungel életet.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Most pedig az is kiderült, hogy Gáspár Bea, Gáspár Laci, Fördős Zé, Erdei Zsolt, Pukás Peti, Cooky, Krasznai Tünde, Molnár Andrea, Novák Angéla, Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető, Aleska Diamond, Nyertes Zsuzsa, Bódi Sylvi, Dudás Niki, Bunyós Pityu és Szabó Zsófi is mennek Afrikába. Érdekes, hogy a szereplők legnagyobb félelme az éhezés, szinte mindnyájan ezt említették, amikor legnagyobb félelmeikről kérdeztük őket.

A  Class Fm reggeli műsorának vezetőit, Sebestyén Balázst és Vadon Janit  nem kell hiányolniuk a hallgatóknak arra a 6 hétre sem, amíg a dzsungelben tartózkodnak. Októbertől másfél hónapon át Dél-Afrikából közvetítik majd a Morning Show-t. Ez igazi szenzációnak számít, hiszen még sosem volt rá példa, hogy egy piacvezető rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről. 

/1409/Vad_l201491815310