Dombovári Vanda kisfia irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkezik

műsorvezető kisfiú Dombóvári Vanda gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életében először ült fel körhintára Dombovári Vanda kétéves kisfia, Gergő, aki nagyon élvezte a mókázást. A műsorvezetőnő nagyon szerencsés a kisfiával, aki irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkezik.

Vanda ritkán szakad el kisfiától, mióta édesanya lett, így teljesen érthető, hogy magával vitte egy rendezvényre. Milyen jól tette, ugyanis a kis lurkó új élménnyel gazdagodott.

Forrás: Just Ceartív

"Gergő mindent nagyon élvez, egy életigenlő, fantasztikus kissrác. Szereti a szépséggel, a barátsággal, a jókedvvel kapcsolatos dolgokat. Soha nem nyűgős, hisztis, szófogadó és mindenkivel kedves, nagyon könnyű vele. Azért, mert ennyire jó természete van, nem állítanám, hogy unalmas az életem mellette. Mindig menni kell valahová, nem maradunk órákat a lakásban, ahol néha építőkockával játszunk. Éli a kis világát, imádja a focizást, a csúszkálást, a nagy közös sétákat. Soha nem babakocsiban ül, inkább a kismotorját hajtja, néha buszozunk" – mesélt lelkesen Vanda, aki hamar lefogyott a kisfia melletti intenzív élet miatt.

"Az, hogy állandóan jövünk-megyünk, meghozta az eredményét, lefogytam. Csak akkor állunk le, ha Gergő alszik, délután 3 órát, éjjel 10-et. Igazi álomgyerek, de lehet, hogy elfogult vagyok. Visszakaptam az izgő-mozgó önmagamat" – nevetett Vanda, akinek az anyukája és egy bébiszitter segít a gyereknevelésben, ha elfoglalt.

"Amikor forgatok, édesanyám az a nagyszülő, aki vigyáz rá, ez számomra pont olyan, mintha Gergő velem lenne. Időközben lett egy pótanyánk, egy bébiszitterünk, néha ő is besegít. Most heti két napot forgatok az Egészségkalauzzal,, a többit időmet a kisfiammal töltöm. Azt még nem tudom, hogy megy-e majd bölcsibe" – tette hozzá Vanda, aki a II. Kürtőskalács Fesztivál háziasszonya lesz októberben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.