Balázsék miatt lezuhant az Afrikába tartó celebek gépe?

pilóta zuhanás Bárdos András videó Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon Jani utasszállító RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es szériájának videopremierje. Sebestyén Balázs pilótaként, Vadon Jani pedig első tisztként debütál a kisfilmben. A pilóták bénázása miatt a celebekkel zsúfolásig megtelt gép zuhanni kezd. Lehet, hogy el sem jutnak a hírességek Afrikáig?

Kik retteghetnek Afrikában? Klikk IDE és tudd meg, melyik magyar celeb fog szívni a dzsungelben!

A Fókuszban debütált a Celeb vagyok, ments ki innen! bevezető kisfilmje. E szerint a műsorvezetők, azaz Sebestyén Balázs és Vadon Jani elkötnek egy utasszállítót és ők próbálják elnavigálni a gépet Dél-Afrikába. A mit sem sejtő celebek közben pezsgőt kortyolgatnak, Aurelio épp helikopterezik, amikor a gép zuhanni kezd...

Vajon túlélik a zuhanást? Nézd meg a videót IDE kattintva!

Bárdos András rádöbbent, kikkel megy Afrikába

Bárdos András híradós elkezdte blogját a műsorral kapcsolatban. Legelső írásából kiderül, hogy élte meg a találkozást sorstársaival, Bea asszonnyal és Aleska Diamonddal. És kiderül az is, van olyan celeb, akiről gőze sincs, kicsoda. A teljes bejegyzést ITT tudod elolvasni!
/1409/Vad_l201491815310

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.