Celeb vagyok, beszéljük meg! csúszómászók kígyó Celeb vagyok, ments ki innen! Lilu bakiparádé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a Celeb vagyok, beszéljük meg! című műsor beharangozó kisfilmjének bakiparádés változata. Bepillantást nyerhetünk, hogy sikerült a nem mindennapi felvétel Liluval. Szegényt nem irigyeljük...

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Lilu lesz a műsorvezetője a Celeb vagyok, beszéljük meg! című délutáni show-nak, amely október 6-tól indul az RTLII-n és a Celeb vagyok, ments ki innen! háttérműsora lesz. Ennek apropóján készült el egy beharangozó kisfilm Liluval, akit nyakon öntenek egy vödör kígyóval. Most pedig itt van a bakiparádés változat is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nos, tényleg nem volt könnyű dolga Lilunak, amikor felvették ezt a pár másodperces jelenetet. Hol a nyakába tett kígyóval próbált „barátkozni", hol a csúszómászók nem fogadtak szót, de inkább nézd meg a kalandos felvételt IDE KATTINTVA!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.