Sírás, alkohol és gyilkos székpárbaj az X-Faktor Táborában

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor mentorok Little G Weevil Alföldi Róbert tábor szék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A X-Faktor Táborába több ezer jelentkező közül valamivel több mint százan jutottak be. Az énekesek már alig várták, hogy bizonyítsanak. Ráadásul a Mentorházba jutásért gyilkos próbát kellett kiállniuk a versenyzőknek. 

Az előadók először hármasával álltak színpadra a Táborban. Volt, akinek sikerült bizonyítania, volt, aki elvérzett, mert nem tudott csapatban működni, mégis továbbengedték a mentorok, mert bíznak benne. A versenyzők a végkimerülésig gyakoroltak, szinte semmit nem aludtak. Emiatt a legfontosabb pillanatban a mentorok előtt omlottak össze produkciók. „Ez nem egy fáklyás menet! Ez egy munkafolyamat állomásokkal, itt mindenkiről minden kiderül" – mondta Alföldi.

Forrás: RTLKLUB

Pokolból a mennybe

Hatalmasat csalódtak a mentorok Szabó Richárdban, aki az első alkalommal mindenkit levett a lábáról. A vicces tanító bácsi, akit a gyerekek küldtek az X-Faktorba, ezúttal partnerei társaságában nem tudott bizonyítani. „Ez rémes volt, gáz és ciki" – mondta Alföldi Róbert a fiúnak. „Nagyon elcseszte, de van, amikor az ember kap egy újabb esélyt" – tette hozzá a mentor, és a fiút továbbengedték. A tavalyi X-Faktorból megismert Nagy Ricsi pedig elfelejtette a dalszöveget. „Tudni kell a szöveget, nem hozhatja ilyen helyzetbe magát. A lehetőségeiért kizárólag maga a felelős, de kap még egy esélyt Ricsi" - mondta a fiúnak Alföldi.

Forrás: RTLKLUB

Az adásban ezután sorra jöttek az elfáradt énekesek. Volt, akiknek kabaréba illő bohóctréfának tűnt az előadása. Wunderlich József, Grega Csaba és a rapper Diesel úgy belebonyolódtak a produkciójukba, hogy a rapper a dal közepétől már megszólalni sem tudott.

Pádár Alexandra annyira izgul a táborban, hogy a színpadra lépés előtt bedobott egy felest. A lány csúfosan imbolygott és furcsa hangokat énekelt.

A nagy döntés

A mentorokra a tábor első megmérettetése után nem lélegezhettek fel, nagy feladat várt rájuk. El kellett dönteniük, melyikük melyik kategóriának lesz a mentora. Nem volt egyszerű harc, de végül megegyeztek.

Alföldi Róbert kapta a fiúkat :„A személyiségüket kell majd fejlesztenem, hogy vállalják magukat a színpadon".

Szikora Róbert a lányokat választotta. „Apának, szeretőnek, barátnak, mindennek kell majd egyszerre lennem" – elmélkedett a mentor.

Forrás: RTLKLUB

Littel G Weevil kapta a 25 év felettieket.

Tóth Gabi a csapatokkal indul majd az élő show harcmezejére. „A fő szempont az volt, hogy azt a kategóriát válasszam, amelyben a legtöbb olyan produkciót láttam, ami megérintett" – mondta Gabi.

Szék vagy nem szék? - ez itt a kérdés

A tábor második napján az első kőkemény döntés Little G Weevilre esett. Az új szabályok szerint, amelyről a Life.hu is beszámolt, kegyetlen procedúrát követően a mentorok maguk választhatják ki, hogy a saját kategóriájukban kit visznek magukkal a Mentorházba. A többi mentor csak a véleményét mondhatja el.

Little G Weevil nem volt könnyű helyzetben. Hamar megtelt a hat szék, amely a Mentorházba jutást szimbolizálta. Végül pár székcserés támadás után a következő énekesek jutottak be az új mentor házába: Andelic Jonathan, Horváth Krisztián, akinek produkciója hallatán Alföldi sírva fakadt. „Gyönyörű volt, erre nem lehet szavakat találni" – mondta a fiúnak Little G Weevil. Erika Albero, Horváth Ágnes, Horányi Júlia, Kállai-Kis Zsófia.

Az első mentorházas csapat tehát megvan, vasárnap pedig kiderül, Alföldi Róbert, Tóth Gabi és Szikora Róbert kiket visznek magukkal a végső megmérettetésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.