megerőszakolás ELTE gólyatábor ELTE ÁJK megerőszakolt lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, vizsgálatot indított az ELTE az újabb nemi erőszak miatt.

Szerdán írta meg az Index, hogy 2013-ban egy jogász gólyatáborban szexuális erőszakot követtek el. A szervezők a lányt rávették, hogy ne tegyen feljelentést, belső eljárás sem indult. Most úgy döntött, mégis elmeséli a történetét a portál újságírójának. A teljes cikkért kattints IDE, de csak akkor, ha elmúltál 18 éves! A cikk után az ELTE jogi kara magára ismert a leírtakból.

Forrás: ajk.elte.hu

Király Miklós dékán korábban azt mondta az MTI-nek, hogy azonnali vizsgálatot rendelt el és várhatóan büntetőfeljelentést is fog tenni az ügyben. Nem sokkal ezután az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Kar hallgatói önkormányzatának elnöke lemondott, és visszahívta elnökségének tagjait. Az Állam- és Jogtudományi Kar hallgatói önkormányzatának elnöksége pedig benyújtotta lemondását az egyetem gólyatáboraiban történt erőszakos bűncselekmények miatt.

Matracával jár egyetemre a megerőszakolt lány:

A lány, akit saját kollégiumi ágyában erőszakoltak meg, de nem hitt neki senki. Tiltakozásul ágymatracával járt be az egyetemre - a teljes történetet ITT elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.