Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, vizsgálatot indított az ELTE az újabb nemi erőszak miatt.

Szerdán írta meg az Index, hogy 2013-ban egy jogász gólyatáborban szexuális erőszakot követtek el. A szervezők a lányt rávették, hogy ne tegyen feljelentést, belső eljárás sem indult. Most úgy döntött, mégis elmeséli a történetét a portál újságírójának. A teljes cikkért kattints IDE, de csak akkor, ha elmúltál 18 éves! A cikk után az ELTE jogi kara magára ismert a leírtakból.

Forrás: ajk.elte.hu

Király Miklós dékán korábban azt mondta az MTI-nek, hogy azonnali vizsgálatot rendelt el és várhatóan büntetőfeljelentést is fog tenni az ügyben. Nem sokkal ezután az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Kar hallgatói önkormányzatának elnöke lemondott, és visszahívta elnökségének tagjait. Az Állam- és Jogtudományi Kar hallgatói önkormányzatának elnöksége pedig benyújtotta lemondását az egyetem gólyatáboraiban történt erőszakos bűncselekmények miatt.

Matracával jár egyetemre a megerőszakolt lány:
A lány, akit saját kollégiumi ágyában erőszakoltak meg, de nem hitt  neki senki. Tiltakozásul ágymatracával járt be az egyetemre - a teljes történetet ITT elolvashatod!