Mindenki megnyugodhat: a 2015-ös évet sem kell Kiszel Tünde-naptár nélkül átvészelnünk. A dúskeblű celeb a hétvégén állt kamera elé, és a Facebookján meg is mutatta a végeredményt, vagyis annak egy részét. 

Ha celebnaptár, akkor Kiszel Tünde. A képes kalendáriumok hazai királynője egy, a Tommyboyjal készült fotón pózolgat, amit meg is mutatunk nektek. Ha az előző éveket tekintjük, a naptár bemutatójára valószínűleg decemberig még várni kell - még akkor is, ha a legtürelmetlenebb rajongók már most rendelnének belőle egy példányt. Tünde persze ezt a problémát is áthidalja - és azt javasolja, addig is rendeljenek a méltán népszerű 2014-esből.

Forrás: Kiszel Tünde/Facebook, Fotós: Budai Pictures Stylist, divattervező: Julia Nagyváradi, Sminkes: Alexandra Major, Fodrász: Edit Timár

Reméljük, Tünde mostani naptárfotózása szerencsésebben alakul, mint a 2014-es. Történt ugyanis, hogy Tünci újitani akart. "Új fotóst választottam, hogy eredeti látásmódban készüljenek a képek, de nagyon melléfogtam. Nem lettek jók a képek, ráadásul a fotós lány sem volt megbízható" - nyilatkozta akkor a naptárdíva. A képek - egy másik fotóssal - természetesen elkészültek, a Life.hu pedig ott volt a bemutatón.

Ha már elfelejtetted, miként festett akkoriban Tünde a fényképeken, itt megnézheted