Ahogy írtunk róla, erdőtűz ütött ki a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Parkban. A csatorna egész délután azzal ijesztgette a nagyérdeműt, hogy akár el is maradhat az esti adás, de este kilenckor nagy kő eshetett le a szívünkről: ma sem kell lemondanunk a másfél órás celebszívatásról. 

A keddi és a mai adás tanúsága szerint senki más nem tud úgy nyűglődni, mint - az egyébként már a 2013-as X-Faktor alatt is gyakran kiboruló - Krasznai Tünde. Az afrikai celebjeink között legalábbis ő a leggyengébb láncszem, a társai szerint mindenképpen. Ahogy tegnap éhségre és rosszullétre panaszkodott, most a zokniját, vizét, naptejét kereste idegesítően hosszasan a reggeli "tornaóra" előtt. Szabó Zsófinál - aki az indulás előtt nem győzte hangoztatni, hogy ő bizony nem hisztizik - ez most is kiverte a biztosítékot: szerinte az énekesnő nem jóféle különc, és amikor csak alkalma nyílt, belekötött, így a műsor első perceiben egy lightosabb cicaharcot láthattunk. Lesz ez durvább is. Novák Angéla egyébként rá is kontrázott Zsófira, és borítékolta, Tündével lesz a legnehezebb együttműködni. 

Forrás: RTL

Kincskeresésre ma Novák Angéla és Gáspár Bea mehetett, papírmasé állatfejeket kellett szétverniük, a láda meglett: béke, boldogság, a ládában pokrócok. 

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Balázsék - turbánban és szakállban - egy kicsit ismét savazták a Szulejmán-rajongókat, de ami egyszer poén volt, azt másodszor már nagyon nem, aztán rögtön ételosztás következett: vélhetően ez volt a celebek napjának fénypontja. Igaz, a guava konzervet Aurelio végig guanóként emlegette, de sebaj. 

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Szabó Zsófi kijelentette, hogy a táborban az egyik szíve csücske - a "poppolóját" folyamatosan tisztogatni vágyó - Aurelio, aki hatalmas libidójára hivatkozva szexhiányra panaszkodott és megpendítette, hogy ő bizony hamarosan könnyít magán. Hát, hajrá!  (Később a latrina állapotát taglalta, és kijelentette - idézzük: "nem tudok kábelt fektetni, nem tudok leülni a trónomra, mert koszos, megyek, megpróbálom 4 nap után". Örömmel jelentjük, Aureliónak összejött, efeletti boldogságát kommentálta is, mi nem tesszük. (Emlékeztek, hogy Aureliónak a VV6-ban is a vécé volt a kedvenc helye?) 

Fotó: Polyák Attila - Origo

Lírai percek következtek: a celebek lágy zenei aláfestésre mondták el, mi minden hiányzik nekik. Meg kell a szívnek szakadni. Később egy kígyó levedlett bőre felett merengtek egy sort. Aurelio szerint ez nem vicc. 

Az utolsó blokkban a táborlakók két - Hurka és Kolbász névre hallgató - malacot is kaptak, amelyekről gondoskodniuk kell. Nos, ez sem vadiúj poén, már a ValóVilág 6-ban is kaptak néhány hétre állatokat a lakók. Gáspár Bea pedig a bátorságpróbájára társat választhatott: Madarat vitte magával, de nem járt jól vele: némi kiborulás és féregözön mellett 5 csillagot szereztek, tehát holnap is esznek a táborlakók. The end - mára. 

(A csütörtöki bátorságpróba elég húzósnak ígérkezik: férgekkel és rovarokkal összezárva kell minél több időt eltölteni egy koporsóban. És aki ezt megnyerte, nem más, mint Gáspár Laci.)