Lezárult a nyomozati szakasz a kisdiákokat megrontó csepeli tornatanár ügyében. A rendőrség bizonyítékokat foglalt le, amelyek a férfi bűnösségét igazolhatják.

A csepeli iskola tornatanára, B. Tamás ellen idén februárban indult nyomozás, miután két tanítványa állította róla, hogy megerőszakolta őket. A Fővárosi Főügyészség nyomozása során kiderült, nem „csupán" 4, hanem 27 kisfiúval fajtalankodott a csepeli Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskola tornatanára.

A pedagógus, akiről mint kiderült, érettségivel sem rendelkezik, eldugott szertárakban és az öltözőben kényszerítette szexre a kicsiket – írja a Blikk. "A nyomozati szakasz lezárult, tárgyi bizonyítékokat, így például mobiltelefonokat foglalt le a rendőrség. A készülékekben olyan üzeneteket és hangfelvételeket is találtak, amelyek a férfi bűnösségét bizonyíthatják" – mondta el a lapnak Molnár László, az iskolaalapítvány kuratóriumának elnöke és megerősítette, hogy 27 tizenegy és tizenhárom év közötti kisfiú esett áldozatul.

Törd meg a csendet!
Annát a főiskolai évei alatt egyik tanára erőszakolta meg. A lány szerint ez mindennapos történet. Az övét ITTolvashatod el.

Az iskola nem tudott arról sem, hogy a tornatanár egy másik gyermekotthonban elkövetetett bántalmazás miatt évek óta bíróságra jár. Az iskolát állítólag megbirságolták, a szexuálisan zaklatott gyerekeknek és szüleiknek szakemberek segítik feldolgozni a traumát.