büntetőeljárás megrontás Csepel iskola rendőrség molesztálás diák Törd meg a csendet! nyomozás bizonyíték bíróság szexuális zaklatás érettségi tornatanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a nyomozati szakasz a kisdiákokat megrontó csepeli tornatanár ügyében. A rendőrség bizonyítékokat foglalt le, amelyek a férfi bűnösségét igazolhatják.

A csepeli iskola tornatanára, B. Tamás ellen idén februárban indult nyomozás, miután két tanítványa állította róla, hogy megerőszakolta őket. A Fővárosi Főügyészség nyomozása során kiderült, nem „csupán" 4, hanem 27 kisfiúval fajtalankodott a csepeli Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskola tornatanára.

Törd meg a csendet!

Annát a főiskolai évei alatt egyik tanára erőszakolta meg. A lány szerint ez mindennapos történet. Az övét ITTolvashatod el.

Az iskola nem tudott arról sem, hogy a tornatanár egy másik gyermekotthonban elkövetetett bántalmazás miatt évek óta bíróságra jár. Az iskolát állítólag megbirságolták, a szexuálisan zaklatott gyerekeknek és szüleiknek szakemberek segítik feldolgozni a traumát.

27 kisfiút ronthatott meg egy tornatanár Csepelenhttp://www.life.hu/news/20140430-27-kisfiut-eroszakolt-meg-vagy-rontott-meg-egy-tornatanar-csepelen-a-burattino-altalanos-iskolaban.htmlA csepeli Burattino általános iskola tornatanárát szexuális erőszakkal gyanúsítják. Állítólag 27 kisfiút ronthatott meg. A nyomozás már hónapok óta tart, közben a kormányhivatal az iskola ellen is vizsgálatot indított, a tanárok közül ugyanis többen végzettség nélkül taníthattak.NewsOrigoSzexuális erőszak: Nem tehetsz úgy, mintha mi sem történt volna - Törd meg a csendet!http://www.life.hu/drlife/20141003-a-szexualis-eroszak-aldozatai-hallgatnak-te-tord-meg-a-csendet.htmlA minap újabb gólyatáborban elkövetett szexuális erőszakra derült fény. Az áldozat, egy egykori ELTE-s joghallgató lány, több mint egy évig hallgatott arról, ami vele történt a gólyatáborban. Most megtörte a csendet. A Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra - oldalunk teljes támogatása mellett - felhívást tett közzé, amelyben őszinteségre biztat mindenkit, akivel hasonló történt. Törd meg a csendet te is!Dr. Life--Aki kurvának öltözik, megérdemli a sorsát? - A szexuális erőszak mítoszaihttp://www.life.hu/drlife/20140905-a-szexualis-eroszak-mitoszai.htmlValóban igaz, hogy aki úgy öltözik, viselkedik, mint aki mindenre kapható, azt "jogosan" kapják el egy menetre? A Life.hu - szakértője, Deáki Tímea párterapeuta segítségével - a szexuális erőszakkal kapcsolatos mítoszok és előítéletek nyomába eredt.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.