Mesés gazdagságban élt Aurelio

Forrás: RTLKLUB -
luxus Svájc Monte Carlo gazdagság Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen! gyermekkor szereplő RTL Klub pazar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio gyermekkorában a svájci felső tízezer életét élte: luxusautók, Monte-Carló-i kiruccanás és kivételes jómód. Mára azonban mindez csak emlék a Celeb vagyok, ments ki innen! bohócának.

A valóságshow-sztár pazar gazdagságban nőtt fel, amiről a Story magazinban mesélt. Aurelio a dzsungelben is aggódik édesapjáért, aki már két szívrohamon van túl és akinek mesés gyermekkorát köszönheti.

Forrás: RTLKLUB

„Apám órákat tervezett és arannyal is foglalkozott. Nem titok, az európai felső tízezerhez tartoztunk. Egyszer ellopták az autónkat, egy vadonatúj, legújabb szériás kocsit. Apám másnap besétált a szalonba és vett egy másikat. Amikor anyám gondolt egyet, a sofőrjével Monte-Carlóba vitette magát, hogy kaszinózzon. Ez a gazdagság azonban már a múlté" – merengett Aurelio, aki akkor költözött vissza családjával Magyarországra, amikor édesapja vállalkozása becsődölt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.