Kállai-Kiss Zsófi, az idei X-Faktor döntőbe került énekesnője saját figyelmetlensége miatt majdnem felgyújtotta azt a Gozsdu udvari lakást, amelyben Horányi Julival lakik együtt.

Kis híján felgyújtotta az x-faktoros lakást Kállai-Kiss Zsófi. Danics Dóra barátnője egyedül volt otthon, könnyen történhetett volna tragédia – tudta meg a Bors.  

Forrás: RTLKLUB

„Forrázott kamillával szerettem volna inhalálni, mert náthás vagyok, de rossz lapot kapcsoltam be véletlenül. A konyhából visszamentem a szobába, vártam, hogy felforrjon a víz, közben pedig a rajongókkal leveleztem" – kezdte az énekesnő, aki arra lett figyelmes, hogy füstszagot érez. A konyharuha kapott lángra.

„Azonnal bedobtam a mosogatóba, és vizet engedtem rá, a füst azonban már hatalmas volt" – magyarázta Zsófi, aki azonnal kinyitotta a teraszajtót, és ki is ment a friss levegőre, ám a füst olyan sűrű volt, hogy még a félig zárt teraszon sem kapott levegőt.

Little G Weevil versenyzője közben a szombati élő show miatt is izgul, így nem jött jókor a kis baleset. A lényeg azonban, hogy a lánynak nem esett baja.

Nézd meg hol laknak az X-Faktor versenyzői

IDE KATTINTVA  kukkantatsz be a bulinegyedben található X-Faktor lakásokba