Szemkápráztató bombanő került az X-Faktor élő show-jába

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Andrea Szikora Róbert X-Faktor Puskás Peti Little G Weevil mentor Jakab Péter Izabella tiszta lap Krizsma Gwendolin Sármen Geszti Péter Ilyés Jenifer RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este kiderült, kiket visz magával az X-Faktor élő show-jába Little G Weevil és Szikora Róbert. A Life.hu favoritja köztük van, így mi örültünk, viszont a másik nagy kedvencünk egyelőre tiszta lapot kapott. Ilyés Jenifer pedig nemcsak jól énekel, de a legtutibb csaj is az X-Faktor történetében. 

Szombaton nehéz döntés előtt álltak a mentorok. Little G Weevil Mentorházában kellemes zenélés fogadta Geszti Pétert, aki G mentorsegédje lett. A két zenész nehéz nap előtt állt, hiszen sorsokról kellett dönteniük. „A legfontosabb a lélek, erre figyeljen mindenki" – hívta fel a kis csapat figyelmét Little G Weevil, aki végighallgatva a produkciókat döntött.

Forrás: RTLKLUB

Az első továbbjutó Horányi Juli lett, akit a mentorok angyalkának becéznek. Különleges, finom egyéniség, helye van G mellett. A második továbbjutó, a mi nagy kedvencünk, a zenetanár és vallásos Andelic Jonathan, aki könnyek között fogadta a jó hírt, mi pedig nyugtáztuk, az egyik favoritunknak már tutti helye van az élő show-ban. A "Tiszta lappal" Horváth Krisztiánt lepte meg a mentor, ezért a fiú még egy hétig izgulhat, bekerül-e a legjobbak közé. A harmadik továbbjutó pedig Kállai-Kiss Zsófia lett, aki majdnem összeroppant a hír hallatán, ugyanis a műsorban történt újítás miatt, amikor látta, hogy Horváth Krisztián leült a továbbjutók közé, azt hitte, neki már nincs helye Little G Weevilnél.

Forrás: RTLKLUB

A sok izgalom után Szikora Róbert és mentorsegédje, Puskás Peti Mentorháza következett, a lányokkal. Az erős mezőny hatalmas meglepetéseket tartogatott. A mi egyik kedvencünk, Krizsma Gwendolin egyelőre nem biztos továbbjutó, ő lett ugyanis Szikora Róbert tiszta lapos indulója. Hogy ez mit jelent, arról itt olvashatsz.

Forrás: facebook/X-Faktor

A mentor cukin évődött a lánykáival, de végül sikerült kiválasztania, kiket visz magával a show-ba. Az első továbbjutó, Jakab-Péter Izabella, aki bár szépen énekelt bennünk nem mozgatott meg semmit. Talán az élő show-ban majd mutat valami lehengerlőt, legalábbis a mentora biztos így gondolja, ha továbbjuttatta. A második továbbjutó Tóth Andi lett. Szinte biztosak voltunk benne, hogy a hatalmas energiákkal rendelkező 15 éves lánynak helye van az élő show-ban, ezért nem okozott meglepetést mentora döntése. A harmadik továbbjutó pedig llyés Jenifer, aki a tehetségkutató történetében a legjobb nő, ezt bizton állíthatjuk. Szuper alak, remek hangi adottságok. Szikora Róbert meg is osztotta Petivel azon félelmeit, hogy a lány szépsége mennyire vonja majd el a hangjáról a figyelmet, de végül továbbjuttatta a lányt.

Forrás: RTLKLUB

Így az élő show mezőnyének fele és két „tiszta lapos" versenyző már kiderült. Vasárnap pedig megtudhatjuk, Tóth Gabi kiket visz magával a csapatok közül és Alföldi Róbert a fiúk mezőnyéből kikkel fog dolgozni az elkövetkezendő hetekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.