Kásás a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen nehéz szakma a vendéglátás, de úgy tűnik, fél évvel étterme nyitása után végre egyenesbe jött.

 

Mint ahogy a Life.hu elsőként megírta,nem tartott túl sokáig Kásás Tamás egyenesen Olaszországból érkezett szuperséfjének budapesti pályafutása. Hat hét után visszautazott Olaszországba a nápolyi pizzasütőkkel együtt. A váratlan fordulat a padlóra küldte a vendéglátással életében először próbálkozó sikeres vízipólóst.

Kásás a saját bőrén tapasztalta meg, milyen nehéz szakma a vendéglátás, ráadásul úgy, hogy váratlanul a nyakába szakadt az egész üzlet gondja-baja. Üzlettársa, akinek tapasztalataira építette az éttermet, a nyitás előtt súlyosan megbetegedett, így olyan területen kellett hirtelen helytállnia, amiben nem volt annyira járatos, mint a vízilabdában. Fél év káosz és a kezdeti nehézségek után sikerült végre úgy üzemeltetni a nevét viselő pizzériát, ahogy eltervezte. Szinte mindennapos vendég lett a saját üzletében.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Életem egyik legrosszabb időszaka volt az elmúlt fél év. Már az első hónapban kiderült, hogy rosszul választottunk szakácsot, állandósult a káosz a konyhában, nem minden vendég távozott elégedetten. Ami akkor hirtelen nagy bajnak tűnt, mára megoldódott: új olasz szakácsunk van, a pizzasütő pedig az eredeti nápolyi recept alapján süti a pizzát. Örülök, hogy túl vagyok a nehezén, ennek ellenére minden nap bejövök, hogy személyesen követhessem az üzlet menetét. Nem egyedül kell boldogulnom, a társam is szerencsére meggyógyult" - tudtuk meg a vízipólóstól. Hogy valóban belerázódtak, arról érdemes személyesen meggyőződni, mi már megtettük, és nem tudtunk belekötni semmibe sem!