A Hallowen izgalmas éjszakáján sokan buliznak boszorkány jelmezbe öltözve. Vajna Timi azonban úgy tűnik most nem a varázslatos, hanem habos- fodros oldalát mutatja meg.

Legalábbis, ha az instagramjára töltött fotónak hinni lehet, akkor az egyre közeledő szellemek éjszakáján, inkább kacér, kislányos jelmezbe bújva múlatja majd az időt.

Vajna TímeaForrás: Instagram/Vajna Tímea

Néhány órája Zimány Linda is instagrammos fotóval lepte meg rajongóit. Ő azonban az abszolút fekete, szexi öltözékre szavazott. Nulla fodor, nulla cukiság.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Tavaly is előszeretettel rendeztek Halloweni összejöveteleket a celebek, az előző évben a Hajdú Péter - Sarka Kata páros matróz szerepet öltött, míg Rubint Réka pókhálós újjú ruhakölteménye is nyilvánvaló üzenet volt. Mellette Norbi igazán visszafogott, a jelmeznek nem nevezhető pólóban.Tolvaj Reni fekete parókájában egyértelműen megőrjítette rajongóit. A Vajna házaspár pedig nem hangolta ugyan össze a jelmezeket, mégis szemmel láthatóan jól érezték magukat. Andy, Zorró  bőrébe bújt, míg Timi az előzetesen felpróbált macskanő jelmez helyett egy szexi kis ápolónő egyenköpenyét húzta magára. Ma sem tudjuk, miért.