társasjáték A szoba reality jelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem kell sokat várnunk arra, hogy elkezdődjön a társasjátékok társasjátéka, A szoba. Nézheted, szeretheted, utálhatod, büntetheted, jutalmazhatod, kiköltöztetheted a játékosokat, egyetlen gombnyomással.

A www.aszoba.hu oldalon a userek egyben a műsor irányítói is. Az interaktív reality társasjátékban egyszerre mindig két karaktert láthatsz, dönthetsz a sorsukról. Minden 3. napon a nézők kiszavazzák a nekik kevésbé tetsző játékost, akinek a helyére új ember kerül. Nem tetszik az egyik szoba lakó? Büntesd meg zuhanymegvonással!

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Esetleg szimpatikus a másik lakó? Szavazz neki jutalom programot! Azt is eldöntheted, milyen bútort kaphatnak, ha sikeresen teljesítik a nekik kiadott feladatokat, hiszen a játék fő célja amellett, hogy a nézők szuper karaktereket nézhessenek 24 órában az, hogy a lakók berendezzék A szobát és a végén a nyertes mindent vigyen.

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy játssz te is, még mindig jelentkezhetsz az info@aszoba.hu címen! Ha inkább néző maradnál, a casting néhány érdekes pillanatát már láthatod A szoba oldalán!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.