Vilmos lemond a trónról Katalin miatt?

Forrás: AFP/Leon Neal -
terhesség lemondás Katalin hercegnő II. Erzsébet brit királynő Vilmos herceg trón rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapértesülés szerint Vilmos herceg kész lemondani a trónról, hogy kímélje a várandós Katalin hercegnőt.

Megdöbbentő hír jelent meg a Globe Magazine címlapján. "Az évszázad szerelmi története – Vilmos feladja a trónt, hogy megmentse várandós feleségét, Katalint" – ilyen címmel közöl anyagot a lap egy bennfentes királyi forrásra hivatkozva. Hozzáteszik, a herceg ezt már Erzsébet királynővel is tudatta, aki teljesen összeomlott a hír hallatán.

Forrás: AFP/Leon Neal

A lap emlékeztet arra, hogy Camilla, Vilmos mostohaanyja egy ideje már szemezget a trónnal és nem volt boldog, amikor a brit királynő bejelentette, úgy döntött, Vilmos kövesse őt a trónon apja, Károly helyett.

Az utóbbi időben Camilla rá is szállt Katalinra, többször is bántotta őt szóban, ami arra kényszerítette Vilmost, hogy mondjon le a trónról.

Ráadásul Erzsébet sem lelkesedett azért, hogy Katalinnak sok királyi teendőit le kellett mondani terhességi rosszulléte miatt. Vilmos azonban nem értett egyet nagymamájával, szerinte több pihenésre és nyugalomra van szüksége nejének.

Érdemes azonban mindezt nem készpénznek venni, hiszen semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett erről.

Katalin hercegnő visszatért és megmutatta formás lábaithttp://www.life.hu/trend/20141022-katalin-hercegno-megmutatta-formas-labait-a-wildlife-of-the-year-dijatado-estejen.htmlA hercegné hivatalosan is belevetette magát a királyi teendőibe: kedd este már egy díjátadó esten mutatta meg formás virgácsait.Trend--Katalin hercegnő szülei nem karácsonyozhatnak Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/csalad/20141020-katalin-hercegno-csaladja-nem-karacsonyozhat-erzsebet-kiralynovel.htmlA hercegnő saját otthonában fogja vendégül látni a Middletonokat, akik a királynő ebédjére már nem hivatalosak.Család--Először jelent meg a nyilvánosság előtt a várandós Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20141021-katalin-hercegno-eloszor-jelent-meg-nyilvanos-esemenyen-masodik-terhessege-bejelentese-ota.htmlA második gyermekével várandós Katalin először tudott eleget tenni hivatali kötelezettségének. A hercegnőt ugyanis terhességi rosszullétek gyötörték. Most mosolyogva, csinosan fogadta Szingapúr miniszterelnökét és nejét Vilmossal az oldalán.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.