Nem irigyeljük az RTL Klub celebkínzó műsorának szereplőit, amikor hazatérve leülnek az internet elé, és visszanézik a róluk készült felvételeket. Ahogy a jó modoruk - már akinek volt -, úgy a jótékonyan ápoló és eltakaró sminkjük is Budapesten maradt.

Ahogy a Celeb vagyok, ments ki innen! első turnusának lányait is megnéztük, miként festenek smink nélkül és kialvatlanul a dzsungelben, úgy a mostani csapatot is megmutatjuk nektek. Nos, ők sem úgy néznek ki, mint a műsor sajtótájékoztatóján vagy a civil életükben készült fényképeken.

Forrás: Baukó Éva/Facebook

Igazán nem vagyunk elfogultak, de bátran ki merjük jelenteni, hogy a dzsungel legszebb nője Molnár Andrea. A csinos táncoslány megjelenése a civil életben is jóval természetesebb, mint műsorbeli társaié, így a sminkszerek hiánya sokkal kevésbé ordít róla, mint a több szépészeti beavatkozáson is átesett játékosokon. Nem mellesleg Andinak a teste is gyönyörű, amelyre a műsorkészítők is felfigyeltek

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

A táncosnő az Afrikába indulás előtt azt nyilatkozta, előreláthatólag az éhezés viseli meg majd a legjobban. Bár enni tényleg nem kapnak sokat, Andi mindeddig nem fordult ki magából, önfegyelme a celebtábor egyik legszimpatikusabb lakójává teszi. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Aleska Diamond már csak akkor mutat jól a képernyőn, ha a kamerák messziről pásztázzák izmos testét, a szuperközeliekről bizony már túl sok jót nem mondhatunk. A szempillája is megér például egy misét, de bevalljuk, kicsit gonoszak vagyunk, mert az alábbi kép éppen egy bátorságpróba után készült. 

Forrás: RTL Klub

Az utazás előtti sajtótájékoztatón még Aleska is jólfésülten pózolt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Nyertes Zsuzsa az afrikai út előtt a Life.hu-nak adott interjút. A színésznő aggódott, hogy mi lesz vele a csodakencéi és szépségpraktikái nélkül. Hát, íme:  

Forrás: RTL Klub

Persze, a hetekkel ezelőtti sajtórendezvényen még ő is szívesen vette kézbe az óriáskígyót. Azóta - úgy tűnik - ezerszer megbánta, hogy hagyta magát megfűzni a szereplésre és a kezdetektől hazavágyik. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

VV Éva tulajdonképpen nem okozott meglepetést. Az amúgy is sokszor zilált külsejű lány tulajdonképpen nem is változott olyan sokat, és viselkedésében is éppen azt hozza, amit a nézők, na és persze a műsorkészítők vártak tőle. Ahol balhé van, ott ő is ott van

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Azért egy kis sminkkel ő is jobban mutat: 

Forrás: TV2

A legdöbbenetesebb átalakuláson az oly sokszor a végzet asszonyaként pózoló - a műsorból elsőként kiszavazott - Hevesi Kriszta ment keresztül. A szexuálpszichológus jó néhány plasztikai beavatkozáson mehetett keresztül... 

Forrás: Hevesi Kriszta/Facebook

Kriszta a hétköznapokon bizonyára sok időt tölt a tükör előtt, ugyanis a megfelelő szépségtrükkök nélkül egészen másképp fest. Férje, Hevesi Tamás azonban büszke a feleségére, a Life.hu-nak adott interjújában elárulta, miért imádja hosszú évtizedek óta párját. 

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu