Egy teljesen kopasz, kinézésre börtönt megjárt, rossz arcú idegen férfira gyanakodnak a soroksáriak, hogy köze lehetett a kocogó nő, Kardosné Gyurik Krisztina meggyilkolásához. A férfi az asszony megölése után eltűnt a környékről.

„Előre leszögezném, hogy én nem szeretnék megvádolni senkit. Azonban többeknek feltűnt egy alak Krisztina halála előtt. Olyan figura volt, akit jobb volt kikerülni" – mondta a Blikknek S. József, aki szerint a férfi kiköpött olyan volt, mint aki megjárta már a börtönt is. Április környékén tűnt fel a Duna partján és azon a helyen, ahol Krisztinát meggyilkolták.  

Forrás: Thinkstock

József elmesélte, hogy a feltűnő külsejű férfi azóta eltűnt, pedig a családanya halála előtt mindennap találkoztak vele a környékbeliek. „Krisztina halála után szóltam erről a rendőröknek, de nem tudom, kezdtek-e valamit az információval" – tette hozzá a férfi, aki nem csak erről a gyanús alakról számolt be a lapnak:

„Láttam egy fekete BMW-t és egy piros Volkswagen Polót Krisztina halála előtt a környéken. Mindig kietlen helyen találkoztak, olyan volt, mintha valamilyen kétes ügyletet bonyolítottak volna le. Én már arra is gondoltam, hogy a szerencsétlen családanya látott valami olyat, amit nem kellett volna" – fejtette ki József.

A legutóbbi hivatalos információ az ügyben az volt, amikor a rendőrség közölte: két férfi DNS-ét azonosította a gyilkosság helyszínén, illetve az áldozaton.