Ördög Nóra megjelenésével a Rising Star kezdete óta nincsenek kibékülve a nézők. Hol a ruháját kritizálják, hol a frizurája nem tetszik a nagy többségnek. De Pásztor Anna legutóbbi szettje sem kapott pozitív fogadtatást.

Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere is a Rising Starra kapcsolt. Olvasd el - ha mered! - csípős kritikáját IDE kattintva! 

"Nóri! Cseréld le a stábod! Borzalmasan nézel ki."

„Végre csinos, jó ruha, most a frizura borzalmas."

„Minimum +10év ez a frizura."

Ilyen és ehhez hasonló vélemények érkeztek Ördög Nóra Facebook oldalára vasárnap este, miután a Rising Star műsorvezetője az alábbi fotót osztotta meg készülőben lévő hajáról. 

Forrás: Facebook/Ördög Nóra

Legutóbb a ruhái és főleg Nóri stylistja, Holdampf Linda kapott kemény bírálatokat, de elmesélte azt is, miért így öltözteti a műsorvezetőnőt. A TV2 sztárja végül a Mokkában védte meg segítőjét. 

A hétfő reggeli Morning Show-ban még Sebestyén Balázs is beszólt volt kollégájának, erről ITT olvashatsz bővebben!

Úgy tűnik, a műsor készítőit sem hagyta hidegen a sok kritika, így most kitalálták:a Facebookon szavaztatják meg, milyen ruhában vezesse a következő adást Nóri.

Nemcsak a Rising Star háziasszonya, de egyetlen női zsűritagja sem ússza meg a bírálatokat. Pásztor Anna – aki nemrég rövid hajat vágatott - vasárnapi haja és ruhája is kicsapta a biztosítékot a Facebookon.

Forrás: Facebook/Rising Star

„Bohóc, karácsonyfa" – ilyen jelzőkkel illeték kék póthaját és giccsesnek tartott ruháját. Ez a kép valóban nem túl előnyös Annáról, az biztos...